Viktigheten av kvalifisert trafikk til nettsidene dine

V

Hva er det som er galt med å føre kvalitetstrafikk til nettstedene dine? Hva pokker mener jeg med trafikk, og hva pokker mener jeg med kvalitetstrafikk? Vel, hvis du er en erfaren internettmarkedsfører, er du allerede WAAAAAY foran kurven. I dette avsnittet snakker jeg til nybegynnere i internettmarkedsføring som akkurat har begynt og er nysgjerrige på hvordan hele denne “internettmarkedsføring”-tingen fungerer.

Vurder dette. Du har nettopp åpnet en spesialbutikk for engrossalg av syutstyr og maskiner i en ikke fullt så travel gate som ligger i et enormt storbyområde. Alle vet om dette området, men ingen har hørt om gaten der den nye virksomheten din ble etablert. Bedriften din er vakker, iøynefallende og har alle slags gode syting å tilby folk, men ingen vet hvor du er.

Hvordan vil de finne deg? Det åpenbare ville være å markedsføre virksomheten din slik at folk kan vite at du eksisterer. Du har en enorm mengde alternativer for annonsering og markedsføring. Noen metoder koster penger og andre ikke. Budsjettet ditt vil avgjøre hvilken type markedsføringsmetoder du må bruke for å få potensielle kunder på døren i det minste. Den neste tingen ville være å få dem gjennom døren, se noe de virkelig har lett etter og bestemme seg for å utvikle et forhold til deg som til slutt fører til at de gjør forretninger med deg.

Det samme gjelder for det enorme storbyområdet kalt «internett». Alle vet hvor internett er og hvordan man kommer seg dit, men hvem skal finne deg på nettet og hvordan? Du er den nye virksomheten i blokken til den isolerte gaten som ingen vet om. Det er her markedsførings- og reklameinnsatsen din definitivt vil spille inn for å få folk som ser spesifikt etter det du har å tilby.

Internettmarkedsføring involverer først og fremst søkeord og søkemotorrangeringer. Når folk leter etter noe på internett, gjør de et søk ved hjelp av et nøkkelord (som å lete etter kinesutføring på de gule sidene), og så kommer de topprangerte nettstedene opp på side 1 på søkemotorens side. Som internettmarkedsfører, hvis du er i stand til å maksimere søkeordbruken din ved å bruke ulike metoder, er det veldig mulig å komme deg til forsiden der din potensielle kvalitetstrafikk vil se deg.

Markedsføringsmetodene du velger kan ta litt prøving og feiling, og du må vurdere hva som fungerer og hva som ikke gjør det. Dette kan være tidkrevende. Tanken er å finne ut en måte som vil få nettstedet ditt til så mange mennesker som mulig ved å bruke ulike metoder som til slutt vil legge seg sammen og hjelpe deg med å komme deg foran i søkemotorrangeringene.

Igjen, det er mange gratis måter å gjøre dette på, samt måter som vil kreve bruk av annonseringsbudsjettet ditt.

Kvalifisert trafikk vil være personene som besøker nettstedet ditt for akkurat det du har å tilby og bestemmer seg for å starte et forhold med deg. Dette er hva du vil ha, slik at de kan stole på forslagene dine og deretter bestemme seg for å kjøpe fra deg og dele produktene dine med andre.

Så hvordan får du kvalifisert trafikk?

Her er bare noen få metoder:

* Delta på nettfora i ditt nisjemarked: Hvis du selger seminarer for MLM-markedsførere, vil du finne nettfora hvor mange MLM-bedriftseiere ofte. Du kan gjøre et søk for å finne dem

* Bli med i et sosialt nettverk som en ningsgruppe som snakker om din nisje: Sosiale medier er i ferd med å bli bølgen av internett, noe som gjør det lettere å utvikle relasjoner, vennskap og partnerskap enn noen gang før. Sosiale medier lar mulige besøkende virkelig føle din personlighet og kommunikasjonsstil, slik at de kan føle at de blir kjent med den virkelige personen bak virksomheten. Det gjør deg håndgripelig, og det liker folk! De ønsker å kunne stole på deg for å gjøre forretninger med deg.

* Lag en signaturlinje i e-posten og profilen din på foraene og sosiale nettverkssidene du blir med i: Hver gang du sender en e-post til venner og familie, spesielt hvis det er en god en, bør du ha en signatur som peker tilbake direkte til lenken din for virksomheten din. Tenk på videresending av e-post og hvor langt de går rundt i verden. Hver gang noen videresender e-posten din med signaturen din og nettsidelenken din, er det enda et par øyeepler som bedriftsinformasjonen din kommer foran. Hvis navnet på nettstedet ditt appellerer til noen som søker etter det du har å tilby, kunne du ha generert en annen mulig kvalifisert besøkende til nettstedet ditt. Det samme gjelder i forumene der du vil poste.

Dette er bare en liten del av de ulike måtene du kan generere trafikk til nettstedene dine på. For å lære mer kan du søke over hele nettet og bruke mye tid på å lete. Den spesielle rapporten jeg tilbyr vil imidlertid skissere for deg trinn for trinn hva du må gjøre for å generere kvalitetstrafikk til nettsidene dine med presisjon og letthet.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta