Videomarkedsføring for målrettet trafikk

V

Videomarkedsføring er en av de mest effektive måtene å generere målrettet trafikk. Når du har laget den riktige videoen, kan du sende inn til YouTube, Vimeo, Dailymotion, Viddler og andre steder som tillater videoinnsendinger. Ved å oppgi nettstedinformasjonen din i beskrivelsesdelen, har de fleste en tendens til å følge opp videopresentasjonen hvis den er overbevisende nok. Husk at folk foretrakk videoer fremfor lesing, og du bør dra nytte av dette.

Dette er fordi det er mye lettere å se videoer, og det er enklere å formidle poengene dine når du gjør det ved å bruke bilder og noen som snakker direkte til dem. Faktisk, i en fersk undersøkelse fra Vimeo, forklarte respondentene at det var tre ganger større sannsynlighet for at de ville se en video i stedet for å lese et blogginnlegg.

En av de siste trendene innen videomarkedsføring for målrettet trafikk er en video kalt en Vine. Disse korte videoene som er på rundt fem eller seks sekunder og tar inn i følelsen, forståelsen av trender og fokus i ett enkelt uttrykk som kan fengsle tusenvis til og med millioner av seere. Denne nye stilen for videomarkedsføring har også blitt knyttet til produkter og tjenester som kan markedsføres raskt og på en underholdende og interessant måte som omhandler det korte oppmerksomhetsspennet som de fleste potensielle kunder og klienter har.

En annen kraftig form for videomarkedsføring er når du tar deg tid til å undervise og/eller instruere folk i et hett emne og deretter følge opp med dem ved å demonstrere at du kan gi tilleggsinformasjon som de trenger for å lykkes.

For eksempel er det mange videoer på nett som lærer om det grunnleggende innen internettmarkedsføring; men for å få hele historien må du abonnere på markedsførernes e-postliste og deretter følge opp for ytterligere leksjoner, vanligvis mot en serviceavgift eller medlemsavgift. Disse instruksjonsvideoene genererer enorme mengder målrettet trafikk, og nesten hvem som helst kan lage dem. Husk å fokusere på å løse problemer, og du vil ha mye trafikk fra disse videoene.

En annen fin måte å generere trafikk ved å bruke videoer er å fokusere på videoer med høy målretting som mottar millioner av visninger og deretter henvende seg til eieren og spørre dem om du kan betale dem litt penger for at de skal legge inn nettadressen din i beskrivelsesdelen. Siden de fleste ikke er markedsførere og ser dette som en mulighet til å tjene noen få dollar hver måned, vil et flertall av folk gjerne gjøre dette, og du vil også motta mye målrettet trafikk når du gjør dette.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta