Trafikklover for konstruksjonssoner

T

For å forberede seg på økt motortrafikk i sommermånedene, har staten Missouri allerede startet økende nivåer av vei- og anleggsarbeid.

Det er flere viktige trafikklover som sjåførene skal gjenta for å holde alle trygge i denne byggesesongen.

Gjør sammenslåing flytte raskere

Sammenslåing av trafikkfelt på motorvei eller utdanninger kan være veldig frustrerende for sjåfører, spesielt i rushtiden og i tette trafikkområder. Den beste måten å slå seg sammen når veiene ikke er opptatt, er å slå seg inn i det åpne feltet så snart advarselsskilt begynner å dukke opp. I svært trafikkerte trafikkområder er det imidlertid mye mer effektivt å slå seg sammen i en glidelåsform ved destinasjonen til sammenslåingsområdet for å redusere trafikkoppbyggingen.

Setter en motorveisarbeider i fare

Highway Work Zone Law ble implementert for å regulere kriminaliteten ved å sette en motorveisarbeider i fare. Hvis noen skaper et lovbrudd som setter en motorveisarbeider i fare, men ikke skader eller tar livet av arbeideren, vil en maksimumsbot på $ 1000 og fire poeng bli lagt til førerkortet.

Hvis motorveiarbeideren blir skadet, skal lovbryteren bli bøtelagt med maksimalt $ 5000 og få 12 poeng vurdert til lisensen. Men hvis lovbryteren tar livet av motorveiarbeideren, skal lovbryteren bli bøtelagt med maksimalt 10 000 dollar og få 12 poeng vurdert til lisensen.

Bøter og straffer

Highway Work Zone Law økte også flere av de mest tilbakevendende lovbruddene for å beskytte motorveiarbeidere. Loven sier at en person som blir dømt mer enn én gang for et rørende brudd, vil bli straffet med $ 75.

I tillegg sier loven at en bot på $ 300 kan vurderes til enhver person som har flere anklager om hastighet eller passering av et annet kjøretøy i en arbeidsområde med en arbeider tilstede (http://www.modot.org/workzones/).

Loven om “Move Over” fra 2012

I 2012 implementerte Missouri en lov som krever at bilister bremser farten eller beveger seg inn i den andre kjørefeltet når de støter på en hvilken som helst parkert nød-, politimyndighet eller Missouri Department of Transportation -kjøretøy.

Denne loven bidrar til å beskytte både arbeiderne i de parkerte kjøretøyene så vel som menneskene som kjører forbi, da det reduserer risikoen for at en ulykke oppstår betydelig.

Å følge disse trafikklovene og sørge for å være oppmerksom på arbeidsområder kan bidra til å gjøre veiene tryggere for alle i denne byggesesongen.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta