Traffic Graviator gjennomgang

T

Traffic Graviator er et kurs som bokstavelig talt tar deg i hånden og trinnvis viser grunnleggende om SEO. Dekoding av søkemotorer ved å mestre ferdigheten til å drive trafikk.

Ola og Shola (Google MLM Brothers) viser deg live på video hvordan de har blitt noen av de beste markedsførerne i vår nisje, og hvordan du kan gjøre det samme.

Så her er bare noen av tingene du vil lære inne i kurset Traffic Graviator.

En kort oppsummering av Traffic Graviator:

Modul 1: I modul 1 på kurset går de over noen av grunnleggende om SEO og nøkkelen til suksess hvis du planlegger å rangere på søkemotorene og ikke kaste bort tiden din! De går også over det grunnleggende for trafikkavvikling og går over det overordnede oppsettet av banen, slik at du vet hva du kan forvente.

Modul 2: I denne modulen definerer de hva knutepunkter, noder og terminaler er og hvordan den generelle strukturen i “nettverket” skal se ut. Gjør du denne delen feil, vil du kaste bort mye tid og krefter. Jeg trodde jeg visste mye om SEO til jeg kom til denne delen av kurset, helt avgjørende! De går også over faren for “mønstre” i markedsføringen din og hva du bør unngå for enhver pris.

Modul 3: I denne modulen forklarer de viktigheten av å kjenne beregningene dine og hvilke tall Google bruker for å avgjøre hvor mye verdi du har for brukerne dine. Dette vil være den avgjørende faktoren for om du rangerer på den ettertraktede første siden i Google!

Modul 4: I denne modulen vil de gå i detalj over hvordan du konfigurerer ditt hovednav (blogg, pengeside osv.) Og hvordan du gjør det på riktig måte, de går over ting som:

  • Konfigurere domenet ditt
  • Sette opp hosting -kontoen din
  • Setter opp bloggen din
  • Sette opp plugins
  • Oppsett i Google Webmaster og Yahoo Explorer

Modul 5: I denne modulen går de over optimalisering på stedet og hvordan dette er #1 måten å få “respekt for internett på land” slik at potensielle kunder finner deg online. De går også over de tre viktigste søkeordattributtene og den eneste måten å strukturere bloggen din i kategorier for toppresultater. I tillegg til at de også gir deg tilgang til deres GRATIS søkeordtetthetsverktøy, leverte de definitivt for mye i denne modulen!

Modul 6: I denne modulen går de over hoveddelen av kurset som er optimalisering utenfor stedet (lenkebygging). I denne delen av kurset går de over hvordan du skal strukturere hele nettverket ditt totalt. De går over videomarkedsføring og SEO og hvordan du får massiv trafikk til videoene og innholdet ditt. De går også over temaet unikt innhold og hvilke tjenester du bør bruke for å syndikere innholdet ditt over hele internett.

Modul 7: I denne modulen graver de dypere inn i hvordan 6 og 7 figurmarkedsførere sporer innsatsen sin og bruker deretter dataene som samles inn for å optimalisere nettstedene sine og drive enorme mengder lasermålrettede kundeemner for sine nettverksmarkedsføringsvirksomheter.

Modul 8: I den siste modulen snakker de om hvordan du kan beseire SEOs største og dårligste fiende, slik at du kan begynne å få resultater RASK, hva du realistisk kan forvente når du begynner å grave i SEO, og den eksakte skuddsikre spillplanen for å følge det garanterer praktisk talt din suksess med søkemotorene.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta