Topp 5 gratis lønnsprogramvare

T

De fleste bedriftseiere kan holde styr på ansattes tid og lønn ved å bruke gratis lønnsprogramvare. Dette utmerkede verktøyet reduserer tilleggsutgifter og gir tilpassbare datafelt, og tilbyr til og med støtte for feilsøking av produktbruk.

De 5 beste gratis lønnsprogramvarene er listet opp nedenfor:

#1: NolaPro v4.0.

Denne gratis regnskaps- og forretningsadministrasjonspakken er nettbasert og gir en full tjeneste som inkluderer beholdningssporing og ordreregistrering. NolaPro inkluderer også plugins for business-to-business nettportaler, salgssted og en e-handelsvogn. Menyvisninger, farger og ikonsett kan tilpasses, og grensesnittet er fleksibelt basert på bedriftens behov. Ulike selskaper kan ha flere sett med bøker og data er ikke begrenset. Sikkerheten er på et høyt sikkerhetsnivå for å gi tillatelser til brukere som kan få tilgang til programvaren. Det er ingen bannerannonser, ingen begrensninger på lisensen og ingen annonser, denne programvaren er fullt funksjonell for gratis bruk.

#2: Journyx Timeliste.

Ved å fokusere på beslutningsprosessen tilbyr Journyx et grensesnitt som lar enkeltpersoner legge inn kostnads- og prosjekttidsinformasjon fra et hvilket som helst sted som har tilgang til Internett. Informasjon fra Journyx overføres til eksisterende HR-systemer. Journyx sporer ansattes tid for prosjekter, priser og utgifter og gjør prosessen med å samle inn denne informasjonen enkel og sømløs.

#3: TimeTrex.

Denne nettbaserte tidsstyringspakken gir oppmøte og tid, fakturering, samt kundefordringer og andre viktige funksjoner. Ansatte kan spore tiden sin ved hjelp av mobiltelefon samt strekkodeleser fra hvor som helst de måtte være. Beregning av overtid så vel som andre forretningspolitikker og kostnader gjør det mulig for en arbeidsgiver å identifisere arbeidskostnadene etter spesifikk ansatt, avdeling, produserte mengder, gren og oppgavetype. TimeTrex beregner til og med skatter som skal holdes tilbake, skriver ut lønnsslipper, gir elektroniske lønnsslipper og kan direkte sette inn en ansatts lønn.

#4: actiTIME Basic.

Administrasjon og fakturering har aldri vært enklere for mellomstore så vel som små bedrifter. actiTIME er en nettbasert tidsregistrering som hjelper til med å strømlinjeforme grundige daglige tidsstyringsoppgaver. Dette gratisprogrammet sporer prosjekter basert på kunde så vel som ansatte, tilgang kan gis til flere ansatte med ulike sikkerhetsnivåer, sporer overtid og både ikke-fakturerbare og fakturerbare oppgaver for å overføre til QuickBooks. Support er tilgjengelig for dette produktet gratis.

#5: Asman Regnskap.

Dette systemet for bokføring gir en dobbel journal for all virksomhetssporing. Økonomisk analyse for enhver bedrift er viktig, og dette programmet inkluderer linjegrafer, søylediagrammer, sektordiagrammer og 3D søylediagrammer for å sammenligne ansattes produktivitet og trender. Vis trender i månedlige, daglige, bi-månedlige, ukentlige, kvartalsvise, årlige og halvårsinnstillinger også. Dette programmet er fullt tilpassbart og gir regnskapsalternativer og mer.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta