Slik bytter du trafikklys på motorsykkelen din – den lovlige måten!

S

Søk på Google etter «hvordan endre trafikklys» og du vil finne en rekke informasjonskilder. Det er teknikker som faktisk fungerer, for eksempel bruk av en mobil infrarød sender (MIRT) og de som ikke liker den universelle fjernkontrollmetoden. En ting som er konsekvent er at det bare er én metode som er lovlig for alle i alle 50 stater.

En MIRT fungerer ved å sende et signal til et trafikklys som enten vil slå lyset grønt eller gjøre alle lysene røde. Denne teknologien er kun autorisert for bruk av utrykningskjøretøy. Hvis du ikke kjører politibil, brannbil eller ambulanse, er det ikke lovlig for deg å eie eller drive en MIRT. I Michigan straffene for å bruke en MIRT eller ganske stiv, og jeg antar at de er like for alle stater.

Michigan MIRT lov…

  • En forseelse og opptil 90 dager i fengsel og en bot på $5000 for ulovlig BESITTELSE av en MIRT.
  • EN FELONY-siktelse med inntil TO ÅR i fengsel og en bot på 10 000 for ulovlig SALG av kjøp av en MIRT.
  • En FELONY-siktelse med opptil FEM år i fengsel og en bot på $15 000 for personer som bruker en MIRT som resulterte i en trafikkulykke
  • En FELONY-siktelse med opptil 15 års fengsel og en bot på $25 000 for bruk av en MIRT som resulterer i døden.

Faktisk er enhver enhet som brukes av en person for å endre normal drift av et trafikklys ulovlig i alle stater. Med straffer dette stive hvorfor risikere det når det er en juridisk løsning. Heldigvis er et motorsykkeltilbehør kjent som Traffic Light Changer helt lovlig og fungerer utmerket.

De fleste trafikklys bruker elektromagnetsensorer begravd under veibanen for å finne ut om et kjøretøy er tilstede. De vises vanligvis som store svarte rektangler på veibanen. Venstresvingsfelt er mest sannsynlig å finne disse sensorene, men noen sekundære veier har også lys som ikke vil endre seg før en bil er tilstede. Disse sensorene må være følsomme nok til å oppdage en bil på dem, men ikke utløses når et kjøretøy er i neste kjørefelt.

En trafikklysveksler endrer ikke normal drift av noen trafikkanordning. Det hjelper bare å informere trafikklysets sensorer om at du er der og venter. Ærlig talt er det ikke nok ståldeler i en motorsykkel til å utløse trafikklyset på riktig måte hver gang. En trafikklysskifter får motorsykkelen din til å virke mye større for lyssensorene. Det beste er at denne formen for trafikklysskifter er helt lovlig i alle 50 stater.

Illinois Vehicle Code 625 ILCS 5/12-601.1 lyder delvis:

(e) Denne delen forbyr ikke bruk av elektroniske eller magnetiske sikkerhetsanordninger for motorsykler som er utformet for å tillate trafikkkontrollsignalsystemer å gjenkjenne eller oppdage motorsykler.

Så hvis du eller noen du kjenner er lei av å bli sittende fast ved lys for det som ser ut som for alltid, få en trafikklysveksler i dag. De vil passe på enhver motorsykkel, installeres på få minutter, kan skjules utenfor stedet og er fullstendig selvforsynte. Det er en perfekt rimelig og LOVGIVN løsning på et vanlig motorsyklistproblem.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta