Påviste måter å øke trafikken på nettstedet ditt

P

Smart innhold

Siden oppmerksomhetsspennene blir stadig kortere, må nettstedet ditt hele tiden innovere. Prøv å eksperimentere med innholdet ditt – bland korte blogger med lange stykker, sammen med videobasert innhold og grafikk. Variasjon i innhold øker også informasjonsbevaring som former kundelojalitet.

Søkemotoroptimalisering (SEO)

Siden mesteparten av datatrafikken fortsatt blir rutet gjennom søkemotorer, er optimalisering av innhold langt fra ute av moten. Bruk av verktøy for nettredaktører kan øke SEO-rangeringen din. Ved å fjerne dupliserte titler og beskrivelser, dårlige lenker, gjennomsøkingsfeil og mye mer, kan du bygge et mer SEO-vennlig nettsted.

Annonser

Den enkleste måten å øke trafikken på, punktum. Ved å annonsere smart vil du spare massevis av penger samtidig som du maksimerer din synlighet for potensielle kunder. I disse dager er annonsering på sosiale medier en stor hit. Fokuser på å øke konverteringer i stedet for bare trafikk, for de beste resultatene.

Gjesteintervjuer og blogger

Å invitere høyt rangerte personer til å blogge på nettstedet ditt er en sikker måte å øke troverdigheten din på. I tillegg vil gjesten din sannsynligvis koble folk til sin egen artikkel, som i utgangspunktet er gratis presse for nettstedet ditt.

Smart kobling

Når det er mulig, legg til lenker til internt innhold på nettsiden din. Mer enn bare clickbait, dette gjør brukeropplevelsen mer berikende og øker trafikken for deg på alle sider. Linking hjelper også ved å gjøre sidene dine SEO-vennlige.

Markedsføring via e-post

Nådeløs spamming har gitt e-postmarkedsføring et dårlig navn. Men i hastverket med å bli lagt merke til på nettet, har mange mennesker en tendens til å overse fordelene. En enkel e-post om en ny produktlansering eller spennende tilbud kan overbevise mange om å sjekke det ut selv. Bare pass på så du ikke oversvømmer innboksen.

Responsiv nettside.

I noen år nå har nettsøk på mobile enheter overgått søkene på datamaskiner. For at nettstedet ditt skal ha større rekkevidde, bør det være optimalisert for både datamaskiner og mobile enheter, inkludert de med mindre skjermer. Mobilvennlige sider gir en mye bedre brukeropplevelse og øker dermed kundene dine.

Glade og raske sider

Uten et raskt nettsted for å huse det, vil kvalitetsinnholdet ditt svært ofte gå ubemerket hen. Sørg for å optimalisere innholdet ditt for alle nettlesere og ta ekstra vare på bildestørrelser og plugins. For den beste opplevelsen bør nettstedet ditt laste under 5 sekunder på de fleste enheter.

Tilstedeværelse i sosiale medier

Reklame og promotering bør ikke være slutten på strategien for sosiale medier. Kommenter andres artikler, følg følgerne dine tilbake, hold webinarer – å bygge en aktiv tilstedeværelse på sosiale medier fungerer som en subtil promotering.

Analytics-data

Da Clive Humby sa for mer enn ti år siden at Data er den nye oljen, spøkte han ikke. I dag kan Google Analytics gi deg en enorm mengde innsikt i leserne og innholdet ditt. Bruk BuzzSumo og relatert programvare for å holde et øye med hva konkurrentene dine gjør. Prøv å ta med det mest populære innholdet til nettstedet ditt.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta