Øk trafikk på nettstedet, med kvalitetskontekst

Ø

KVALITET AV NETTSTEDET

Se gjennom nettstedet for kvalitetsinnhold. Informasjonen bør presenteres på et enkelt, konsist og praktisk språk, med spesiell oppmerksomhet til god grammatikk og korrekt stavemåte. Sørg for at navigasjonen er enkel.

Merket på nettstedet ditt, utseende og brukervennlighet gjenspeiler virksomheten din, så sørg for å ha god design og sterk funksjonalitet.

SERVICE OG ANSVAR

Det er en god forretning å tilby kunder en måte å kontakte deg på, enten via telefon, e -post eller via et kontaktskjema. Ha prosesser på plass for å svare på henvendelser når kunder kontakter deg. Sørg for at bestillinger fylles riktig og raskt, med minst mulig ulempe for kunden.

Her ser du hvor besøkende fra nettstedet kommer fra og hvordan du maksimerer hver trafikkanal:

Direkte besøkende – Dette er mennesker som skriver inn domenenavnet ditt og går direkte til nettstedet ditt. Tre viktige taktikker brukes regelmessig for å øke direkte besøkstrafikk:

Minneverdige domenenavn – Å velge riktig domenenavn for å representere virksomheten din på nettet kan ha en betydelig innvirkning på besøkende. En eksisterende virksomhet bør vanligvis prøve å bruke et etablert navn som domenenavn. For eksempel bør Joe’s Beach Pails skaffe et domenenavn som joesbeachpails.ca eller joesbeachpails.com. Ved å gjøre det utnytter Joe merkevaren som selskapet hans har oppnådd. Folk som allerede er kjent med den virkelige verden Joe’s Beach Pails -firmaet, vil lett huske domenenavnet, noe som vil gjøre lokaliseringen av nettstedet mer intuitivt.

Offline annonsering og markedsføring – Visittkort, postkort, tradisjonell direkte post, avisannonser, flygeblad, giveaways og brosjyrer med et domenenavn er alle gode måter å markedsføre et nettsted på. En god markedsføringskampanje vil bruke en kombinasjon av offline annonseringsteknikker for å lede en potensiell kunde til nettstedet ditt, hvor du kan vise mer detaljert salgsinformasjon og oppmuntre den besøkende til å ta kontakt eller kjøpe.

Viral markedsføring – Forutsetningen for viral markedsføring er at det ikke er noe like verdifullt som en venns henvisning. På Internett er det raskt og enkelt å fortelle noen om et flott nettsted, selskap eller produkt. I likhet med et virus kan en god idé spres med en utrolig hastighet, gå fra person til person og stadig øke bevisstheten om nettstedet ditt. Ved å gjøre dine egne kunder til salgsagenter, kan virksomheten din implementere viral markedsføring som et effektivt, billig salgsfremmende verktøy.

Besøkende som finner deg gjennom søkemotorer – De fleste finner nettsteder ved hjelp av en søkemotor eller katalog, så det er viktig at nettstedet ditt er riktig oppført og tilgjengelig for brukere.

Søkemotortjenester: Siden det kan være en komplisert prosess å vise et nettsted, kan det være lettere å ansette en virksomhet som spesialiserer seg på innsending av søkemotorer og optimalisering av nettsteder. Når du gjør det, er det en god idé å sjekke inn virksomhetens leveranser, oppfølgingstjenester, kundeservice og merittliste.

Betalte annonser – Alle de store søkemotorene og katalogene tilbyr en rekke annonseringsalternativer som passer til ethvert budsjett og enhver type markedsføringskampanje. Her er en oversikt over noen av alternativene som er tilgjengelige:

Kjøper en høyere rangering – Søkemotorer vil gi virksomheten din en høyere posisjon hvis du kjøper et søkeord. For eksempel kan begrepet “fiske” kjøpes av B’s fiskebutikk. Når en besøkende søker etter begrepet “fiske”, vil Bs oppføring vises øverst på listen, men vil bli identifisert som en betalt oppføring.

Betal-per-klikk-annonser – Noen søkemotorer og nettsteder tilbyr et annonseringsalternativ der du kun belastes for det faktiske antallet klikk på nettstedet ditt. For eksempel, når en besøkende søker etter begrepet “fiske”, vises annonsen og lenken til B’s Fishing Store -nettsted. Hvis den besøkende faktisk klikker på den, blir B’s fiskebutikk fakturert.

Bannerannonser – Mange nettsteder tilbyr bannerreklame. Du kan forhandle frem forskjellige avtaler og modeller. Bannerannonser kan settes til å vises basert på den demografiske eller atferdsmessige egenskapene til den besøkende (for eksempel de siste sidene som ble sett) som spores gjennom besøkendes nettleserkaker. Bannerannonser er ofte designet i flere versjoner og deretter testet på nettet for å se hvilke som er mest effektive.

Tilknyttede besøkende -Av sin natur forbinder Internett mennesker med andre mennesker og bedrifter, og oppmuntrer til tverrbinding og kryssintegrasjon. For å få mer trafikk til nettstedet ditt, er det fornuftig å ha så mange andre nettsteder som mulig lenke tilbake til ditt. Mange søkemotorer bruker også antall og kvalitet på lenker som leder folk tilbake til nettstedet ditt når de beregner rangeringsposisjonen: jo flere kvalitetslenker, desto høyere posisjon. Vær imidlertid oppmerksom på at betalte lenker ikke vil påvirke rangeringen din; bare organiske (gratis) vil.

Avhengig av hvilken type nettsted du har, vil du ha forskjellige koblingsstrategier tilgjengelig for deg. Et nettsted som er rikt på innhold, vil være en mer verdsatt lenke enn et bedriftsnettsted som bare markedsfører sitt eget produkt. Det er forskjellige muligheter til å utforske.

Gratis lenker – Kilder til potensielle gratis lenker inkluderer:

Klubber, organisasjoner og forretningstilknytninger du tilhører

Partnere, leverandører, forhandlere, distributører, grossister, forhandlere

Nisjeforretningskataloger, offentlige kataloger eller ideelle organisasjonssteder

Betalte lenker – Noen av de samme kildene som ovenfor, pluss:

Industriblader, kataloger, nyhetssider

Lokale myndigheter eller næringsforeninger

Ressursnettsteder, online kjøpesentre, søkeord, detaljkataloger

Banner-/displayannonsering – Dette er tilgjengelig på et stort utvalg nettsteder, fra søkemotorer til portaler til bransjespesifikke nettsteder. Når du planlegger en bannerreklame, trenger du et betydelig budsjett for å opprettholde annonsestrategien. En fordel med bannerreklame er at det kreative aspektet kan testes mens kampanjen fortsatt kjører og omfattende data kan samles inn for å måle kampanjens suksess. Resultatene kan brukes til å justere utformingen eller plasseringen av annonsene i hele kampanjen.

Bedre rangering

Å forbedre synligheten kalles søkemotoroptimalisering, og du kan gjøre dette mens du lager innholdet ditt.

Mens hver søkemotor bruker sin egen algoritme for rangering, undersøker de hver sin overskrift og beskrivelse. Det er derfor lurt å fokusere energien din på disse områdene.

Tips for å forbedre rangeringen

Bruk leservennlige ord over bransjetermer

Skriv beskrivelser som tiltrekker seg lesere og som representerer nettstedet ditt

Lenke til anerkjente, komplementære virksomheter og få dem til å koble til nettstedet ditt

Inkluder søkeord, men husk at oversvømmelse av søkeord kan redusere rangeringen

Send inn nettstedet ditt til emnespesifikke og publikumsspesifikke kataloger

Begrens bruken av bilder og grafer; Vurder å supplere med lenker i ren tekst

Markedsfør nettstedet ditt og gi leserne en grunn til å besøke det

Når rangeringen til nettstedet ditt er blitt bedre, kan du beholde det slik ved å gå gjennom disse trinnene regelmessig og gjøre endringer på nettstedet ditt når det er nødvendig.

Takk for at du leser

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta