Nye og enkle fantastiske måter å få bedre trafikk GRATIS

N

Trafikk er livsnerven i din online virksomhet. Det spiller ingen rolle om du er involvert i nisjemarkedsføring, tilknyttet markedsføring, selger fysiske produkter eller digitale varer, eller om du bare er interessert i å bygge merkevarebevissthet; uten trafikk vil nettstedet ditt sulte og tørke opp, og evnen til å bygge en vellykket online virksomhet.

Sannheten er at når det går ut på å starte en internettbiz, finne og lokke inn målrettet trafikk, er det ganske enkelt hvis du tar deg tid til å strukturere kampanjene dine nøye før lanseringen.

Du må lage et system basert på lang levetid, slik at du kan fortsette å generere trafikk til nettstedet ditt lenge etter den første rushen.

Så, la oss komme helt til kjernen i saken; skape en solid, kraftig trafikkampanje som vil skyte i været salget og øke merkevarebevisstheten din!

Hvor får du øyeblikkelig og bedre trafikk

Det er tonnevis med måter å generere trafikk til nettstedet ditt, slik at du umiddelbart maksimerer inntekten din og automatiserer din online virksomhet. Problemet er at det faktisk er mange trafikkilder å slå seg ned på. Men å vite hvilken av dem som til syvende og sist vil generere det aller beste volumet (og trafikken av beste kvalitet) er ikke alltid lett.

Gjennom årene er det to hovedblokker for trafikk:

Gratis trafikk

Betalt trafikk

Det vil ikke være slik at for å få rask og grei trafikk til nettstedet ditt, måtte du stille opp reklamekampanjer med betalings-per-klikk-markedsplasser som Google AdWords. Selv om disse kampanjene ville sende øyeblikkelig trafikk til nettstedet ditt, kom de ofte til en heftig pris, noe som krever konstant overvåking for å sikre at annonsekroner ikke ble bortkastet.

Så kom fri trafikk.

Det var tregere, ofte fra flere kilder og noen ganger kjedelig å administrere. Resultatene kan være verdt, men de fleste markedsførere og bedriftseiere ville gi opp for tidlig, misfornøyd med tiden og krefter som kreves.

Heldigvis har ting endret seg i hele markedsføringslandskapet, og i det siste er det måter å hente trafikk av høy kvalitet til et nettsted eller en destinasjonsside du velger uten å bruke en formue på reklamekanaler og uten å måtte tåle den langsomme og kjedelige prosessen som ofte er knyttet til gratis trafikk kampanjer.

Faktisk vil bare noen få av de GRATIS trafikkressursene jeg kommer til å dele med deg, til slutt oversvømme nettstedet ditt med mer trafikk enn noen gang før, og øyeblikkelig øke fortjenesten din samtidig som du styrker hjemmet ditt som en autoritet i din online markedsføringssuksess

Er du klar til å komme i gang? La oss dykke inn …

Trafikk på sosiale medier

De som ikke har utnyttet kraften i sosial markedsføring, går glipp av hva som er en av de enkleste strategiene for å generere fersk, målrettet trafikk, uten kostnad.

Et av de mest populære sosiale nettverkene som bærer bemerkelsesverdig merkevarekraft er – Twitter!

Twitter -grensesnittet er enkelt å navigere, og populariteten er uslåelig i sammenligning med alle andre sosiale fellesskap, inkludert Facebook.

Trikset for å generere trafikk med informasjonsportaler som Twitter er å være så aktiv som mulig og legge ut en blanding av både gratis og informative meldinger (referert til som ‘tweets’) samt salgsfremmende meldinger som sender folk gjennom tilknyttede lenker av til forhandlernes nettsted.

Med sosiale medier som Twitter er du klar til å koble sammen med publikummet ditt enkelt ved å sende ut korte oppdateringer, meldinger og nyheter av interesse. I stedet for å markedsføre sterkt i dine sosiale fellesskap, må du alltid spesialisere deg på å tilby verdi innenfor den slags nyttig informasjon, vanskelig å finne materiale, freebies, rabatter og andre fordel-drevne tilbud som vil hjelpe deg å skille deg ut mens du pleier relasjoner innen din online markedsføringssuksess .

Prøv alltid å tenke på måter å være underholdende på, ettersom flertallet på Twitter er interessert i nettverk og kommunikasjon med nye venner, og kvier seg for å klikke på lenker eller besøke nettsteder som de mener er salgsfremmende. Dette betyr at du må ta en helt annen tilnærming når du markedsfører gjennom disse nettverkene.

Sosial markedsføring handler om direkte kontakt med kundebasen din, engasjere dem i samtale og bygge relasjoner med målgruppen din. En av de enkleste måtene å bygge en kundebasert markedsføringskampanje på er å utnytte populariteten til sosiale medier som Twitter.com, Ning, LinkedIn og Facebook.com.

Når det involverer sosiale medier, er det utallige måter å trykke ned og koble sammen med publikummet ditt.

Med Facebook finner du ut betalte annonsekampanjer som skal levere brukeraktivitet som støttes. Det er en svært målrettet reklame og en virkelig kostnadseffektiv strategi for de som ønsker å sjekke vannet mens de genererer rask og jevn trafikk til nettstedet sitt.

Du kan også lage dine egne markedsføringskampanjer uten kostnad, bare ved å opprette en Facebook -side for virksomheten din og få kontakt med potensielle kunder. Du kan forbedre Facebook -sidene dine ved å tilby rabatter, spesielle kuponger og besparelser som bare er tilgjengelige for de som blir med i Facebook -gruppen din, liker siden din eller får kontakt med deg på en annen måte.

Og ikke glem andre ledende sosiale nettverk som LinkedIn.com og Ning.com, begge levedyktige sosiale medieplattformer som vil hjelpe deg med å utvide markedsføringen din ytterligere. LinkedIn blir tatt i betraktning som “profesjonelle sosiale medier” der du vil lage en live portefølje og CV som viser prestasjoner, forbindelser, forretningsinformasjon og kontakter.

Med Ning er du klar til å lage ditt helt eget tilpassede sosiale mediesamfunn, og gir kundene, medlemmene og abonnentene en morsom og grei måte å samhandle med hverandre og med deg.

Med sosiale nettverk kan du:

1: Direkte kontakter til en presseside der du tilbyr dem en gratis nedlasting/produkt for å oppmuntre registreringer til å lage en målrettet adresseliste.

2: Direkte kontakter til bloggen din der de kan lære mer om deg og din bedrift.

3: Skape merkevarebevissthet og en økt tilhengerhær ved å bruke dette alternativet for å takke dem

for å følge deg, mens du enkelt inkluderer nettstedsadressen i din egen automatiserte melding.

Ytterligere sosiale nettverk som er verdt å bli med på:

Friendster.com

Orkut.com

Zorpia.com

Bebo.com

Flixster.com

Tagged.com

hi5.com

Få trafikk med video

Du kan raskt generere direkte trafikk fra videoinnsendinger. For å begynne må du lage et kort videoklipp og deretter laste opp til de populære videokatalogene, inkludert YouTube.com og Video.Google.com

En annen enkel måte å lage videopresentasjoner på er ved å bruke artikkelinnholdet du allerede har opprettet for raskt å utvikle “artikkelvideoer”.

Den beste servicen for dette finnes på ArticleVideoRobot.com

Article Video Bot vil ta de eksisterende artiklene dine og lage live, snakkende videoer! Alt du trenger å gjøre er å kopiere og lime inn artikkelinnholdet i et online skjema, og Article Video Robot vil konvertere materialet til en video av høy kvalitet i løpet av sekunder!

Trafikken du vil kunne generere bare ved å utnytte artikkelen din på denne måten vil begynne å generere trafikk gjennom tilknyttede lenker nesten umiddelbart!

En annen kraftfull strategi som glemmer at videoene dine distribueres raskt, mens du maksimerer sirkulasjonen, er ved å opprette en konto hos TrafficGeyser.com

Traffic Geyser vil automatisk laste opp og markedsføre videoene dine i dusinvis av populære videosamfunn, med et klikk med musen!

Her er de beste videodistribusjonsnettstedene som skal inkluderes i videomarkedsføringskampanjene dine:

video.Google.com/

brightcove.com/no/

Photobucket.com

YouTube.com

DailyMotion.com

Vimeo.com

hBuzznet.com

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta