Mange mange måter å øke trafikken på nettstedet

M

Da jeg først begynte med internettmarkedsføring, gjorde jeg feilen å ikke forstå hvordan jeg kan øke trafikken til nettstedet. Jeg trodde at antallet sider jeg kunne bygge og markedsføre ville være nok til å øke et nettsteds rangering på søkemotorene.

Dette viste seg å være en stor feil. Mange av konkurrentene mine bygde og optimaliserte nettsidene sine raskere enn meg og fikk topprangeringer for mye mindre innsats. Faktisk mottok noen av dem hundrevis av besøkende per dag!

Det jeg ikke var klar over var at besøkende på nettstedet reagerer på visse typer innhold og ikke på andre. Hvis jeg produserte mange blogginnlegg, ville jeg tiltrekke meg flere besøkende.

Imidlertid konverterte denne typen innhold bare ikke så godt som andre former for innhold som videoer eller bilder. Så det jeg gjorde var å lage en serie infografikk som inkluderte søkeordene jeg brukte for å optimalisere nettsteder.

Hver av infografikkene hadde en spesifikk oppgave som jeg trodde ville bidra til å øke trafikken til nettstedet. Den første ble kalt “Innhold av høy kvalitet”.

Dette handlet om ti blogginnlegg som jeg hadde skrevet basert på min forskning. Den neste ble kalt “Domenenavn: Hvordan velge den rette”, og den diskuterte viktigheten av å velge et domenenavn som ble anerkjent av Google.

Jeg nevnte også at jeg ikke ønsket å bli kjent som bare et vanlig svart hull for folk å komme og gå. Det stemmer heller ikke, men siden da har rangeringene mine faktisk forbedret seg ganske betraktelig.

Det siste av 10x-innholdsverktøyene jeg så på ble kalt “Tilbudsadresseutvidelsesverktøyet”. Jeg produserte en artikkel og brukte dette formatet i kroppen. Jeg la deretter en kort beskrivelse over artikkelen som forklarte hvem jeg var og hvor jeg gjorde forretninger.

Dette bidro til å øke nettstedets rangering ved å legge til tilbakekoblinger til ressursboksen under artikkelen.

Alle de ovennevnte metodene for innholdsmarkedsføring og promotering er bare en del av de mange strategiene jeg bruker for å forbedre rangeringen av nettstedene mine.

En av dem kalles kuldeoppsøk. Dette betyr at jeg ikke markedsfører noe til min eksisterende kundebase, men jeg gir bort informasjon.

Noen av tingene jeg gir bort er hvordan du bruker produktet mitt eller hvordan du får mer informasjon fra nettstedet mitt.

Hva er Cold Outreach?

Cold outreach er faktisk det motsatte av en søkeordstopping. Du skjønner, de fleste søker etter søkeordene de leter etter, men de søker spesifikt ikke etter noen søkeordsetninger i sideinnholdet ditt.

For å oppnå god nettstedtrafikk må du rangeres for alle ordene folk søker etter. For å oppnå dette bør du se på konkurrentens innhold for å se hvilke søkeord de rangerer etter i Google, se på hvor mange sider det søkes etter og deretter bruke de samme søkeordene i ditt eget innhold, men i en annen rekkefølge.

Hvordan øke nettstedtrafikken med Facebook og Twitter ved å bruke søkeordløs linkbait.

En nøkkelordløs linkbait er en lenke som ikke har nøkkelord i seg. Dette er vanligvis lenker som du plasserer i statusoppdateringene og bildene dine på Facebook- og Twitter-sidene dine.

Ved å bruke en søkeordløs linkbait kan du lure folk til å klikke seg videre til nettstedet ditt ved å få dem til å tro at de er på et nettsted som har mye flott innhold når de i virkeligheten er på et linkbait-nettsted.

Hvordan øke trafikken til nettstedet med Facebook og Twitter ved å lage lagdeling av innhold.

Den mest effektive måten å få folk til å komme til nettstedet ditt er å få dem til å komme til landingssidene dine. Du vil ha topptekst, sidehode, hovedinnhold og bunntekst.

Med hovedinnholdet og bunnteksten kan du deretter lage innholdslag. Dette betyr at du legger én side på hver av landingssidene dine. I eksemplet med landingssiden min har jeg to sider; blogginnlegget mitt og sideinnholdslaget på hver av destinasjonssidene mine.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta