Målrettet nettstedstrafikk – hvordan du kan øke målrettet trafikk til nettstedet ditt

M

Livets blod på nettstedet ditt (eller markedsføringsinnsatsen din) er trafikk målrettet mot produktet ditt. Når du skriver blogginnlegg, artikler for publisering i e-zines og e-rapporter, kan du også legge dem på nettstedet ditt og andre steder på nettet, som Facebook og LinkedIn. På denne måten legger du brødsmuler over internett, en vei til nettstedet/produktet ditt.

Ved å finne nettpublikasjoner som allerede fokuserer på målkundene dine og legge inn gjesteinnlegg eller artikler eller gratisrapporter med dem, bryter du en brønn av potensielle kunder som allerede lener seg i din retning.

På denne måten finner du din markedsstrøm av prospekter og går inn i en strøm av potensielle kunder som allerede er der, i stedet for å bruke en scatter-gun-tilnærming for å finne de som allerede har interesse av det du har å tilby.

Når du bruker artikkelskriving for målrettet trafikk, vil du prøve å skrive minst 2 artikler per uke, med minst 300-600 ord i lengde, men hvis du kunne presse ut 4 eller 5 artikler i uken konsekvent, ville du ende opp med opptil 208 til 260 artikler med fersk informasjon på bare et år.

Og hvis du setter disse artiklene på si bare tre tre nettsteder som e-zine-nettsteder, eller en Facebook-side eller LinkedIn, så om et år vil du ha fotavtrykk på over 700 steder på internett.

Ved å skrive med konsistens hver uke og opprettholde produksjonen av artiklene dine, kan du generere så mange som 100 målrettede lesere til nettstedet ditt på en dag. Kanskje mer hvis du gir informasjon som virkelig er verdifull for potensielle kunder.

Andre kilder til målrettet trafikk du ønsker å inkludere i markedsføringsarsenalet ditt:

Pinterest (der du oppretter “pins” som lenker til nettstedet eller et tilknyttet produkt),

Søkemotoroptimalisering (som du vil gjøre en del av artikkelskriving, nettsider, blogginnlegg osv. slik at folk som leter etter innholdet ditt vil finne det),

Facebook (sette “liker” og “del” -knappene på nettstedet ditt, koble innlegg på Facebook -siden din til nettstedet ditt, Facebook -annonser osv.)

Twitter (en mikrobloggplattform som tillater 140 tegn, du kan sette en Twitter -knapp på nettstedet ditt for å få trafikk fra Twitter)

Din egen blogg (å ha bloggen din er en av de beste måtene å få konsekvent webtrafikk, pluss at du kan legge artiklene dine på bloggen din som innlegg så vel som på Facebook-siden og e-zine-nettsteder)

Forummarkedsføring (engasjere deg i fora rundt din nisje, Google-søk i “ditt nisje” -forum- “vekttapforum” eller “golfforum” for eksempel og engasjer deg for å svare på spørsmål, det er andre hensyn som å sørge for at de tillater lenken din på profilen din for dem, men vi kommer nærmere inn på et senere tidspunkt.

Dette er bare noen av de mange trafikkildene for ditt nettsted / tilknyttet markedsføring som også er adressert på https://JosephsMarketing.com/traffic.

Husk at statistisk sett bør du forvente at bare omtrent 1 av 100 mennesker sannsynligvis vil kjøpe produktet eller tjenestene dine. Hvis du med e -post -sekvensene og skriving av artikler og gjesteblogginlegg, Pinterest og Facebook -innsats osv. Kan generere 1000 målrettede treff for nettstedet ditt per dag, kan du forvente å gjøre mer enn 10 salg om dagen. Og alt med trafikk som koster deg bare noen få timer i uken.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta