Lønnstjenester for små bedrifter – Redd deg selv mot svindel

L

Mange selskaper rundt om i verden står overfor krisen på grunn av svindelene som skjer på kontoret deres daglig fra sine ansatte, veiledere og ledere. Hver krone som går inn i svindel, gir en pukk i selskapets fortjeneste.

Ikke la virksomheten din være offer for den samme situasjonen, vær veldig forsiktig overfor dine ansatte og sørg for at de fyller ut timeplanen nøyaktig for riktig beregning av lønn og lønn. Du kan føre en oversikt over følgende ting for å sikre at dine ansatte ikke gjør noen form for svindel i selskapet:

  • Glemmer lønnsforskuddet: De fleste av de ansatte tar lønnen på forhånd og glemmer det deretter. Det er alltid bedre å notere alle lønnsforskuddene dine ansatte har tatt fra deg, slik at du kan gjøre en riktig beregning av lønnen deres og ikke betale dem ekstra.
  • Punching for kompis: Dette er den vanligste typen svindel som skjer over hele verden. Denne praksisen innebærer å dele din personlige informasjon med kompisen din på kontoret og la ham slå inn ditt oppmøte på dine vegne. I de fleste tilfeller blir til og med en ansatt betalt for dagen da han var på ferie. Elektronisk tid og oppmøte system har gitt løsning på dette problemet.
  • Uautoriserte timer klamring: denne typen svindel er svært vanskelig å oppdage. Dette skjer når ansatte legger til uønskede timer på timelisten. De viser at de har jobbet ekstra på kontoret og redusert lunsjpausen osv. Man må være veldig forsiktig med å holde ordentlig sjekk på sine ansatte, slik at de ikke kan bløffe med ekstra timer.
  • Falske utgifter: denne typen svindel utføres hovedsakelig av salgsprofil eller av folk som er mye ute på veien eller har tilgang til selskapets kredittkort for å pådra seg sine utgifter. De viser falske regninger for å få ekstra penger fra selskapet. Sørg for at dine ansatte holder oversikten over alle de originale kvitteringene. Et selskap bør alltid kontrollere ektheten av kvitteringen ved å ringe selgeren.
  • Arbeidskompensasjonssvindel: ingen industri er trygg mot denne typen svindel. Ansatte vil prøve å forfalske en skade som leddproblem, stiv nakke, rygg etc. for å falskt kreve penger fra deg og forsikringsselskapet ditt. Denne typen svindel kan føre til at du mister tusenvis raskt. En måte å kontrollere ekteheten av slikt svindel er å ha et overvåkningskamera på kontoret. Du kan sjekke i kontorkameraet om dine ansatte ble skadet i kontorlokalet eller ikke mens de refunderte legekravene.

Hvis du kan ta vare på alle de ovennevnte punktene, sparer du sikkert gode penger. Den andre løsningen på dette problemet er også å ansette et lønnsselskap for småbedrifter, som kan implementere alle prosessene for deg. Dette selskapet vil implementere alle de ønskede systemene og også beregne de ansattes lønn. Sørg for at du ansetter ærlige og pålitelige ansatte for din bedrift.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta