Lønn Kentucky, unike aspekter ved Kentucky Lønnslov og -praksis

L

Kentucky State Agency som fører tilsyn med innkreving og rapportering av statlig inntektsskatt trukket fra lønnssjekker er:

Inntektsskap

200 Fair Oaks Lane

Frankfurt, KY 40601-1134

(502) 564-7287

http://revenue.ky.gov/

Kentucky krever at du bruker det føderale “K-4 Employee Withholding Exemption Certificate”-skjemaet for å beregne statlig inntektsskatt.

Ikke alle stater tillater at lønnsreduksjoner foretatt i henhold til seksjon 125 kafeteriaplaner eller 401(k) behandles på samme måte som IRS-koden tillater. I Kentucky er kafeteriaplaner ikke skattepliktige for beregning av inntektsskatt; skattepliktig for arbeidsledighetsforsikringsformål. 401(k) planutsettelse er ikke skattepliktig for inntektsskatt; skattepliktig for arbeidsledighetsformål.

I Kentucky kreves det at tilleggslønn skal aggregeres for beregning av statlig inntektsskatt.

Du må arkivere Kentucky state W-2-er med magnetiske medier hvis du har minst 250 ansatte og er pålagt å arkivere dine føderale W-2-er med magnetiske medier.

Kentucky State Unemployment Insurance Agency er:

Avdeling for arbeidsformidling

275 E. Main St., 2nd Fl. E.

Frankfurt, KY 40621

(502) 564-2900

http://www.kycwd.org/des/ui/ui.htm

Staten Kentucky skattepliktig lønnsgrunnlag for arbeidsledighetsformål er lønn opp til $8000,00.

Kentucky krever magnetisk medierapportering av kvartalsvis lønnsrapportering hvis arbeidsgiveren har minst 250 ansatte som de rapporterer det kvartalet.

Arbeidsledighetsregistreringer må oppbevares i Kentucky i en minimumsperiode på seks år. Denne informasjonen inkluderer vanligvis: navn; personnummer; datoer for ansettelse, gjenansetting og oppsigelse; lønn etter periode; lønnsperioder og betalingsdatoer; dato og omstendigheter for oppsigelse.

Kentucky State Agency som er siktet for å håndheve statens lønns- og timelover er:

Arbeidskabinettet

Divisjon av ansettelsesstandarder,

Lærling og opplæring

1047 US 127 South, Ste. 4

Frankfurt, KY 40601-4381

(502) 564-3070

http://labor.ky.gov/

Minstelønnen i Kentucky er $5,15 per time.

Den generelle bestemmelsen i Kentucky angående betaling av overtid i en ikke-FLSA-dekket arbeidsgiver er en og en halv gang ordinær sats etter 40-timers uke.

Kravene til rapportering av nye ansettelser i Kentucky State er at hver arbeidsgiver må rapportere hver nyansettelse og nyansettelse og avslag på jobb. Arbeidsgiveren må rapportere de føderalt påkrevde elementene av:

 • Ansattes navn
 • Ansattes adresse
 • Ansatts personnummer
 • Ansattes navn
 • Arbeidsgivers adresse
 • Arbeidsgivers føderale arbeidsgiveridentifikasjonsnummer (EIN)

Denne informasjonen må rapporteres innen 20 dager etter ansettelsen eller gjenansettelsen.

Informasjonen kan sendes som W4 eller tilsvarende per post, faks eller elektronisk.

Det er en straff på $250,00 for tredje og senere lovbrudd for en sen rapport i Kentucky.

Det nye rapporteringsbyrået i Kentucky kan nås på 800-817-2262 eller 804-771-9602 eller på nettet på http://www.newhire-usa.com/ky/.

Kentucky tillater ikke obligatorisk direkte innskudd

Kentucky krever følgende informasjon på en ansatts lønnsslipp:

 • Brutto og nettoinntekt
 • formålet med fradrag
 • Kentucky krever at ansatte betales ikke sjeldnere enn halvårlig, sjeldnere for FLSA-unntatt ansatte. Kentucky krever at forsinkelsestiden mellom slutten av lønnsperioden og utbetalingen av lønn til den ansatte ikke overstiger atten dager. Kentucky lønnslov krever at ufrivillig oppsagte ansatte må få utbetalt sin siste lønn senere på neste vanlige lønning eller 14 dager, og at frivillige oppsagte ansatte må få utbetalt sluttlønn senere på neste vanlige lønning eller 14 dager. Avdøde ansattes lønn må betales når det normalt skyldes den gjenlevende ektefellen eller formynder for mindreårige barn hvis det ikke er testamente og boet ikke er over $15 000. Escheat-lover i Kentucky krever at uavhentede lønn betales over til staten etter syv år. Arbeidsgiveren er videre pålagt i Kentucky å føre en oversikt over lønnen som er forlatt og overført til staten i en periode på 5 år. Kentucky lønnslov pålegger at ikke mer enn $3,02 kan brukes som tipskreditt. I Kentucky er lønnslovene som dekker obligatorisk hvile eller spisepauser at ansatte må ha en rimelig måltidsperiode innen 3-5 timer etter skiftstart; 10 minutters hvile hver 4. time; mindreårige: 30-minutters måltidsperiode etter 5 timer. Kentucky-loven krever at lønns- og timeregistreringer oppbevares i en periode på ikke mindre enn ett år. Disse postene vil normalt bestå av minst den informasjonen som kreves i henhold til FLSA.

  Kentucky-byrået som er siktet for å håndheve barnebidragsordrer og lover er:

  Child Support Enforcement Commission Office of the Attorney General 700 Capitol Ave., Ste. 118 Frankfort, KY 40601 (800) 248-1163

  http://chfs.ky.gov/

  Kentucky har følgende bestemmelser for fradrag for barnebidrag:

  • Når skal man begynne med forskuddstrekk? Bestillingen spesifiserer dato for start.
  • Når skal du sende betaling? Dato notert i rekkefølge.
  • Når skal du sende oppsigelse? “Straks.”
  • Maksimal administrasjonsgebyr? $1 per betaling.
  • Forskuddstrekkgrenser? 50 % av disponibel inntekt.

  Vær oppmerksom på at denne artikkelen ikke er oppdatert for endringer som kan og vil skje fra tid til annen.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta