Kan jeg få mer trafikk til nettstedet?

K

Enten du nettopp har startet, eller har god erfaring med online markedsføring, kommer det en tid da vi spør oss selv: “Kan jeg få mer trafikk til nettstedet?”

Som med ethvert prosjekt i alle områder av livet vårt, må vi starte med riktig planlegging for å få de beste resultatene. Den lange ruten, som tar den nødvendige tiden til å planlegge ting, viser seg å være den korte ruten i forkledning.

Lage en trafikkbyggingsplan

Før du bestemmer deg for om du vil bruke gratis trafikk, betalt trafikk eller en kombinasjon av de to, er det tilrådelig å gjøre en grundig undersøkelse og nøye undersøkelse av hvordan du skal angripe trafikkproblemet, spesielt i forhold til målmarkedet og nettstedet/destinasjonssiden.

Når du har bygget nettstedet eller destinasjonssiden din, må vi lage en trafikkplan bygget opp rundt noen få grunnleggende ting som: søkemotoroptimalisering (SEO), tilstedeværelse på sosiale medier, plassering av internettannonser, skape god reklame for produktet/tjenesten/ nettsted ved å ha lenker til nettstedet ditt fra kjente og populære sider, og skape et ønskelig merke for deg selv og din virksomhet.

Dette er alle viktige ingredienser for å få mer trafikk til nettstedet ditt, men disse er alle basert på å ha et sterkt fundament på plass, og det grunnlaget er bygget på verdi og flyt.

Skap verdi og flyt

For å få målrettet trafikk (folk som er interessert i det du har å tilby og vil holde seg lenge nok til å bli overbevist) som har større sannsynlighet for å “konvertere” til kjøpere, er det viktig å designe sidene dine slik at verdien blir gjenkjent i de første ti (10) sekundene kommer en besøkende, og deretter forsterket i ytterligere ti (10) sekunder, slik at det kan oppstå interesse.

Hvis en besøkende blir på nettstedet ditt i mer enn tjue (20) sekunder, øker prosentandelen raskt som denne besøkende kan abonnere eller kjøpe.

Hvis du har vært i onlineverden over lengre tid, har du hørt at “Content is King”. Godt innhold skaper verdi (Verdi på gjeldende side og potensiell verdi på andre sider), som deretter oversettes til Flow.

Når det er en balanse mellom hvor vanskelig det er å bruke et nettsted og belønningene fra dette nettstedet, er det mer sannsynlig at flyt vil forekomme. Flow er når en person treffer nettstedet ditt og blir så involvert i det at tiden bare flyr. Personen er så engasjert at ingenting annet som skjer skjer. De koser seg helt.

Dette er et svært kritisk poeng i markedsføringsprosessen. Når en person har oppnådd tilstanden Flow, er det svært sannsynlig at “Impuls” tar over, og hemninger og forsiktighet forsvinner. Denne personen er da mer sannsynlig å kjøpe det du har å tilby, eller melde deg på listen din.

For at dette skal skje må nettstedet ditt være av verdi, noe som skaper interesse, samt er lett å navigere; interesse overstyrer alle vanskeligheter med å navigere.

Forståelse foregår foran handling

For å bli eller forbli en effektiv internettmarkedsfører, er det svært viktig å forstå inn og ut av trafikk på nettet. Trafikk består først og fremst av mennesker som oss selv og vår familie og venner. Vi har alle interesser, følelser og ønsker som er viktigst for oss.

Ved å sette oss inn i rommet deres, innser vi at det handler om hva de ser etter for å løse sine individuelle utfordringer og problemer, og ikke hva vi vil at de skal finne, eller hva vi vil selge dem.

Verdifullt innhold og brukervennlighet vil få målmarkedets oppmerksomhet og interesse. Ved å plassere nettstedet ditt riktig i flyt av internettrafikk, har du økt sjansene dine for å tiltrekke deg typen og mengden trafikk du kan ha størst fordel av.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta