Kan en vanetrafikkforbryter forsegle offentlig kjørebok?

K

Å bli en vanlig trafikkbrudd skjer ikke over natt. Men det skjer heller ikke kun til dårlige sjåfører. De som kjører ofte på jobb, enten de pendler hele dagen eller reiser over lange avstander, blir ofte møtt av tidsklemmer, noe som får dem til å kjøre litt raskere enn de ville gjort hvis de ikke var begrenset av tidsbegrensninger og tidsfrister. Realtors, entreprenører, selgere og mer er alle vanlige ofre for farts- og bilbelte fordi de ofte reiser fra en forpliktelse til en annen.

Så enten det er et produkt av yrkesmangel på tid, eller rett og slett en uvitende sjåfør, 10 trafikkovertredelser i løpet av 10 år, hvor 1 er et stort brudd (dvs. DUI, hensynsløs kjøring, kjøring mens suspendert, etc.), vil til slutt suspendere deg av kjøreprivilegiene og markere deg som en offisiell vanlig trafikkbrudd i minst 5 år.

Høres tøft ut, ikke sant?

Men det er ikke så ille hvis du bor i en tilstand som tillater registrering av forsegling og sletting. Hvis du kvalifiserer til å få sjåførjournalen din forseglet fra offentligheten, kan det hjelpe deg med å få førerkortet tilbake, jobben du har søkt om, den forfremmelsen du har jobbet mot, eller skaffe deg et yrkeskort som var utilgjengelig før.

Kvalifikasjoner varierer fra stat til stat, og ikke alle stater tilbyr alternativet, men de mest innflytelsesrike faktorene er lovbruddets tid og alvorlighetsgrad. Snakk med en advokat for sletting av straffeattester for å se om du er kvalifisert for journalforsegling i staten din. I mellomtiden, fortsett å lese for å lære mer om vanlige trafikkbruddsregistreringer og personlig personvern.

Mens du venter på kvalifisering

Etter at du er dømt som en vanlig trafikkbrudd, må du forbli en i minst 5 år; Du kan imidlertid begjære å få prøvekort før bare 3 år. For å kvalifisere for en prøvelisens må man ha:

  1. Aldri tidligere fått prøvelisens som vanlig trafikkforbryter;

  2. Aldri vært skyldig i mer enn 3 ikke-relaterte større trafikkforseelser i løpet av en 10-års periode;

  3. Aldri vært skyldig i en større trafikkforseelse som resulterte i kroppsskade eller død av en annen;

  4. Aldri vært skyldig i å ha brutt de vanlige retningslinjene for prøvetid.

I noen tilfeller der lovbryteren er en person som drev et kjøretøy for forretningsformål, for eksempel en omreisende selger eller leveringsperson, kan det hende at ventetiden ikke gjelder, siden deres dårlige kjøreregister delvis kan skyldes et hyppig pendling. Det er viktig å beholde tjenestene til en erfaren kriminell forsvarsadvokat for å sikre at du mottar rettferdighet i trafikkdomstolen.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta