Hvorfor arbeidsflytautomatisering er avgjørende for små og mellomstore bedrifter i dag

H

I følge Asia-Pacific Economic Corporation (APEC) utgjør små og mellomstore bedrifter nesten 97 prosent av alle virksomheter. Disse SMB-bedriftene sysselsetter majoriteten av arbeidsstyrken på tvers av APEC-økonomiene. Det er nok å si at SMB er driverne for vekst, og vi kan ikke benekte deres enorme bidrag til BNP. Det ser imidlertid ut til at den økende digitaliseringen har sluppet unna de fleste. En stor del avhenger fortsatt av foreldede arbeidsflyter og forretningsprosesser. Tenk deg nivået av produktivitet og vekst de kan oppnå med arbeidsflytautomatisering og optimaliserte prosesser?!

Eiere av små bedrifter er under konstant press fra lave inntektsstrømmer, rigide budsjetter og begrensede ressurser. Uavhengig av at hovedmålet til disse foretakene er å redusere utgifter og lønnskostnader, synes de det fortsatt er utrolig vanskelig å håndtere kostnadene ved å investere i nettopp dette resultatet.

Områder for arbeidsflytautomatisering for små og mellomstore bedrifter

Små bedrifter i dag står overfor trusselen om å henge etter konkurrentene hvis de ikke klarer å automatisere rutineprosesser. I dag utvikler teknologier som forbedret datakraft og robust nettverk seg i rask skala. Nå har det blitt mer enn enkelt for små og mellomstore bedrifter å implementere automatiseringsløsninger for sine daglige prosesser og administrere en rekke oppgaver mellom sine arbeidere.

Enkelt sagt er automatiseringsløsninger for arbeidsflyt ikke lenger en luksus som bare kan utnyttes av store organisasjoner. Nedenfor er noen av de mest effektive automatiseringssfærene som SMB bør se på som en investering for deres fremtidige ekspansjon og vekst.

Lønnsløsninger

Tallrike lønnsløsninger for små bedrifter effektiviserer prosessen med å automatisere lønn fra bunnen av eller automatisere overgang fra et annet system. Å administrere ansattes lønn er nødvendig for å lykkes. En programvareløsning for lønn fra et pålitelig arbeidsflytadministrasjonsselskap vil automatisere aktiviteter på områder som:

• Lønnskjøring

• Håndtering av arbeidsgiveravgift

• Overholdelse av eksisterende lønnslovgivning og retningslinjer

Å holde seg unna en slik løsning vil bare føre til flere utgifter og sløsing med tid og ressurser som du kan bruke andre steder. Det er ikke rart at nesten 40 prosent av små og mellomstore bedrifter anser skatter og bokføring som de mest frustrerende og tidkrevende delene av å eie en bedrift.

Fordeler med lønnsautomatisering

Mange småbedriftseiere bruker uendelig mye tid på å administrere planleggingen av ansatte for å garantere dem tilstrekkelig dekning. Lønnsystemer tilbyr funksjoner som forenkler automatisering av planlegging i henhold til de enkelte ansattes data. Du kan også integrere programvaren med systemer som overvåker arbeiderens betalte fri, sykefravær og feriedager. Effektiviteten deres ligger i det faktum at rapporteringsfunksjonene filtrerer ned til hver enkelt bruker.

Betydningen av pålitelig lønnsprogramvare blir mer uttalt i visse scenarier. For eksempel kan du føle deg helt komfortabel med at ansattes rapporter viser data, men fortsatt finner arbeidere med spørsmål på lønningsdagen.

Lønnsautomatisering er en altomfattende løsning for små og mellomstore bedrifter, administrerbar fra en mobil enhet. Det lar eiere holde oversikt over ting når de er på farten.

Automatisering for å forbedre teamsamarbeid

Teamarbeid ligger i hjertet av enhver virksomhet. Jevn interaksjon mellom teammedlemmer er avgjørende for vedvarende suksess. Løsninger for automatisering av arbeidsflyt som prosjektledelse lar team overvåke arbeidsfremdriften sammen. Mange skybaserte løsninger fungerer også bra med eksterne teammedlemmer.

Det er også rom for å delta i mer konfidensielle aktiviteter som å signere kontrakter, diskutere oppkjøp, investeringer og forhandlinger. Mange programvareløsninger kan lage “virtuelle datarom” som ivaretar sensitiv informasjon. Samarbeidsverktøy med en slik funksjon kan administrere funksjoner som tilgangskontroll og utskriftstillatelser og gi granularitet som lar deg bestemme hvem som kan gjøre endringer.

Markedsføringsautomatisering

Automatisering av arbeidsflyten din er kanskje den beste teknologipraksisen du kan implementere for å øke produktiviteten. Ut fra de siste trendene kan automatisering akkurat være det organisasjonen din trenger for å overvinne den markedsomfattende produktivitetsnedgangen.

Med dominansen til nettmarkedsføring, opplever små og mellomstore bedrifter seg uten mangel på markedsføringsalternativer. Heldigvis er trenden supplert med en lik, om ikke mer økning i antall alternativer for markedsføringsautomatisering. Markedsføringsautomatisering gir markedsførere muligheten til å lage en-til-en-reiser på tvers av kanaler som gir konsistente og sammenhengende kundeopplevelser. Det innebærer å gi riktig innhold til de riktige kundene til rett tid, og på den måten pleie deres tillit.

Automatisering av kundeservice

I dag er kunden konge. Å pleie et bånd med kunder er en avgjørende prioritet for ledere og deres ansatte. Samtidig er det ikke til å komme utenom det faktum at det å tilby utmerket kundeservice kan vise seg å være ganske tapper på de begrensede ressursene til en SMB.

Å tilby kvalitetstjenester kan best oppnås ved å strømlinjeforme denne funksjonen gjennom en Customer Relationship Management (CRM)-løsning. De samler inn og administrerer kunderelatert informasjon og interaksjon. Ved å benytte seg av en slik løsning for seg selv, tilpasser små og mellomstore bedrifter seg bedre etter kundenes behov og gir skreddersydde anbefalinger i henhold til kundens historie med deres organisasjon.

Som du kan se, er det ingen ende på fordelene som små og mellomstore bedrifter kan få ved å utnytte arbeidsflytautomatisering. Det forbedrer samarbeidet, reduserer faste kostnader, øker produktiviteten og frigjør teamet til å konsentrere seg om innovasjon og kreativitet. Det er imidlertid lurt å ikke se arbeidsflytautomatisering som en magisk løsning for alle forretningsproblemer. Du må tenke nøye gjennom hver gang du implementerer en slik løsning. Gå tilbake og ta et øyeblikk til å analysere arbeidsflyten din og finne ut løsningen for å hjelpe deg med å administrere den på best mulig måte. Ta kontakt med Ezofis for å høste de fulle fordelene med automatisering av arbeidsflyt.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta