Hvordan starte en trafikkskole i California

H

Det første du vil gjøre er å gå til California DMV -nettstedet, dmv.ca.gov. Jeg vil legge til lenker for deg, slik at du enkelt kan finne informasjonen, ettersom DMV -nettstedet kan være litt vanskelig å navigere gjennom. (AB2499 er nytt CA -lovverk for trafikkskoler som ble innført 9.1.2012) Det dekker alle regler og forskrifter, så vel som kvalifikasjonene som trengs for eieroperatøren og instruktøren.

Etter at du har gått gjennom informasjonen, vil du skrive ut sjekklisten for trafikkskoleeier, det vil vise seg å være veldig nyttig når du sjekker ut alt du trenger å fullføre.

Å åpne en trafikkbruddsskole kan være en lang og kjedelig innsats; Det er mange krav som må være på plass før DMV godkjenner deg.

Jeg vil nevne noen av trinnene for å åpne skolen din:

1) Det første DMV krever er å sende inn en timeplan for trafikkskole sammen med et gebyr på $ 800,00 for den opprinnelige anmeldelsen av et online kurs, $ 800,00 for en gjennomgang av hjemmestudiekurs eller $ 475,00 for et klassekurs som skal sendes med OL764 -skjemaet ditt . Du må vente opptil 120 dager før DMV -en kan sjekke deg i bakgrunnen og vente på godkjenning eller avvisning av kurset ditt. Hvis du foretrekker det, kan du kjøpe en forhåndsgodkjent leksjon som sannsynligvis er enklere enn å skrive din egen, som er et prosjekt på 6 måneder til et år. I tillegg vil du få godkjenningsbrevet ditt fra DMV om en uke, og du må bare betale et gebyr på $ 25,00 for å bruke et forhåndsgodkjent kurs.

2) DMV må godkjenne trafikkskolenavnet ditt før du kan fortsette med resten av søknaden din, du må fylle ut OL 612 -skjemaet, men før du sløser med å kjøpe domenenavnet ditt for en online trafikkskole, kan du ring DMV og sjekk om navnet du ønsker å bruke er tilgjengelig når du ringer (916) 229-3126. Hvis navnet ditt ligner et annet navn som blir brukt, blir domenenavnet ditt avvist. Hvis navnet er tilgjengelig, kan du sende skjemaet opp til DMV med post over natten, de vil sende deg en godkjenning for ditt valgte navn med amerikansk post. Når du får søknaden din godkjent, blir skolens navn plassert på DMVs nettsted , som er gratis markedsføring for deg.

Noen andre DMV -krav er: å bli fingeravtrykk av live scan, sikre en obligasjon, betale de nødvendige gebyrene, sende inn et forsikringsbevis, kjøpe en DMV -godkjent leksjon eller skrive din egen, leie et kontorlokale der du kan drive virksomheten din ut av og hold trafikkbruddstimene hvis du ønsker å undervise i et klasseromskurs. FYI … DMV skiller ikke mellom en trafikkskole i klasserommet eller et online trafikkskolekurs når det gjelder søknadsprosessen, DMV vil at du skal ha en kontorplass selv om du bare har et nettkurs. De uttaler at studenter skal kunne komme inn i virksomheten de har valgt å ta trafikkskolekurset sitt med.

Søknaden din må også ha: Sikkerhet for samsvar med American with Disabilities Act. Verifisering av eiendomsbruk. Hvis du inkorporerer eller velger å ha et aksjeselskap eller aksjeselskaper med begrenset ansvar: Du trenger en kopi av vedtektene, selskapsprotokollen eller annet dokument arkivert til statssekretæren, som identifiserer offiserer, aksjeeiere og ledere med interesse for virksomheten er påkrevd.

En kopi av din virksomhetslisens

Kopi av din fiktive navnerklæring

Kopi av leie- eller leieavtalen for alle kontorer og klasserom eller bruk skjema OL 144, Traffic Violator School Classroom Lease eller Rental Agreement.

En trafikkskole i California består av en eier eller eiere, en operatør som overvåker driften av skolen og trafikkskoleinstruktøren som skal undervise i klassene. Operatøren må ta et 8 -timers kurs enten online eller som en del av søknadsprosessen hvis de aldri har vært en lisensiert DMV -operatør før. Hvis de tidligere har vært en DMV -lisensiert operatør, trenger de bare å ta et 4 -timers online eller inkl. Kurs. Etter timen vil de motta et sertifikat som kan tas med til DMV med applikasjonspakken. Etter at operatøren har tatt sitt første kurs, enten det er 4 eller 8 timer, må de ta en obligatorisk 4 timers klasse hvert år. Eieren trenger ikke å ta en DMV -test, men operatøren og instruktøren gjør det. Den skriftlige eksamen vil bestå av trafikklover, sikker kjørepraksis, kunnskap om undervisningsmetoder og teknikker. Operatøren vil også ha flere testspørsmål om vedtekter og forskrifter, kontorprosedyrer og journalføring.

Dette er bare noen av kravene jeg har listet opp ovenfor. Les gjennom informasjonen på DMV -nettstedet før du bestemmer deg for om du vil fortsette med å åpne skolen din. I mine fremtidige artikler vil jeg gå mer inn på kravene til operatøren og instruktøren samt markedsføre deg selv på internett.

DMV Lenker:

For å se skjemaene og gebyrene sammen med søknadskravene til trafikkskoleieren, vil lenken nedenfor vise deg all informasjon på en side.

http://dmv.ca.gov/vehindustry/ol/tvschowner.htm

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta