Hvordan få ubegrenset Twitter-trafikk

H

Ubegrenset Twitter-trafikk

Hvorfor Twitter? Over 100 millioner mennesker bruker Twitter daglig. Med mindre du har bodd i en hule, vet du hvor mye problemer visse politiske folk har hatt på grunn av overdreven Twitter-bruk.

Men det er feil bruk av Twitter.

Vi ønsker å gjøre Twitter på riktig måte. Hvis du bruker Twitter riktig, kan du ha en ubegrenset tilgang på potensielle kunder. Brukt på feil måte kan du få kontoen din suspendert og bli stemplet som en “søppelpost”.

Så hva er den rette måten? Bruk den til sosialt engasjement. Hvis det er folk i din nisje som trenger hjelp, tweet til dem og vær hjelpsomme. Ubegrenset Twitter-trafikk kommer når du har hjulpet nok folk. Når du hjelper folk, vil de fortelle andre om deg, og du vil bli sett på som en nyttig ekspert.

Hvordan finner jeg dette ubegrensede trafikktilbudet? Ta tak i Twitter-kontoen din og se til øvre høyre hjørne. Ubegrenset Twitter-trafikk er der oppe forkledd som et forstørrelsesglass.

Med søkefunksjonen kan du finne personer som trenger din hjelp. Tenk på det på denne måten, du kan være helten de trenger. De trenger ikke en bruktbilselger. Vi gjør alle feilen med å hoppe for salg, men den ubegrensede Twitter Traffic-metoden handler om det større bildet. Det lille bildet er begrenset i omfang og belønning.

Så hva søker jeg etter for å få denne ubegrensede Twitter-trafikken? Det kommer an på hva du gjør for å hjelpe folk. Hvis du hjelper folk å bli friske, kommer du til å søke etter noe annet enn fyren som hjelper folk med å tjene penger på nettet.

I utgangspunktet, finn problemet som produktet ditt løser, og du har en vinnende kombinasjon. For eksempel, hvis du selger «lappen». kan du søke etter uttrykket “Jeg må slutte å røyke.”

Hvis du forteller søket ditt til -“http://” og -“https://”, kan du eliminere de kommersielle menneskene som bare annonserer.

Så nærmer du deg dem. Dette må gjøres forsiktig. Du kjenner dem ikke, og du har ikke felles venner. Du er en fremmed. En fremmed er bare en venn du ikke har møtt ennå.

Behandle dem som en venn. Du ville ikke løpe bort til vennen din og skrike: “KJØP MIN GIZMO!” Du kan imidlertid si: “Jeg vet at du var ute etter å slutte å røyke. Jeg fant noe du burde sjekke ut.”

Du kan foreslå at de sjekker ut bloggen din eller YouTube-videoen din. Hvis du sender dem til en presseside for å samle dem til listen din (anbefalt), la overskriften over optinen lese det samme som overskriften på salgssiden. Deretter, i stedet for standard innsending, kan du la knappen din si “Gi meg mer info” eller noe lignende.

Send dem deretter til forhåndssalgsvideoen eller salgssiden din. På dette tidspunktet har du utviklet en viss rapport og sendt dem inn som en varm ledelse. Dette fører ikke bare til ubegrenset Twitter-trafikk, men fører også til bedre salgskonverteringer.

Av Mike Allen

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta