Hva er trafikkmegling og hvordan bli en trafikkmegler

H

Trafikkmegling er en av måtene du kan bruke for å tjene penger på nettet. Enkelt sagt betyr det at du dirigerer trafikk fra salgsfremmende innhold direkte til tilknyttede selskapers nettsteder eller dine egne nettsteder som viser tilknyttede leverandørers produkter. Her håper du at salgssiden er overbevisende og fristende nok til å konvertere prospektet til en kjøper.

Selv om trafikkmegling ikke blir sett på som ideelt fordi det er en måte å gjøre inkonsekvent inntekt på, salgsmessig kan det være veldig lønnsomt. Imidlertid blir denne metoden generelt sett sett som dårligere enn listebygging, fordi sistnevnte fanger opp kontaktinformasjonen til prospektet og kan resultere i mer fremtidig salg. Trafikkmegling kjenner ingen kjøper, bare antall salg. Ingen kontaktinformasjon registreres, så det er ingen måte å kontakte kjøperne og forhåpentligvis bygge et mer lønnsomt forhold i fremtiden.

Her er noen situasjoner der du kan bli en trafikkmegler:

1. Du har liten eller ingen tid til å bli bedre kjent med en nisje. Noen få trafikkgenereringsteknikker her og der, bare for å få litt salg med liten eller ingen innsats er det du sikter mot.

2. Dine potensielle kunder kan bare spørre generelt om et produkt eller en tjeneste de vil vite mer om. Du kan deretter omdirigere disse potensielle kundene til nisjesider som tilbyr passende produkter. Her håper du at de potensielle kundene får svaret de trenger i form av salgsfremmende innhold som beskriver produktene eller tjenestene som til slutt kan gi deg en provisjon.

3. Nisjen kan være ny, eller den kan være relatert til en ny trend. Du gjør noen raske undersøkelser for informasjon og tilknyttede produkter. Du kan deretter henvise folk og stille spørsmål knyttet til denne typen nisjer, til nettstedet ditt eller til den tilknyttede leverandørens nettsted.

4. Unngå skatte- og juridiske forklaringer der det er best at du ikke engasjerer deg med mindre du er kvalifisert og autorisert til å gi slike råd. Eksempler på disse nisjene er forsikring og økonomisk rådgivning. I disse nisjene vil du bare henvise prospektet til en leverandørs nettsted for å registrere deg og få rådene de søker. Cost Per Action (CPA) tilknyttede programmer fungerer vanligvis på denne måten, og da får du betalt for kundeemner som genereres eller når en handling utført av prospektet skjer, avhengig av leverandørens vilkår for bruk.

5. Nisjen er veldig konkurransedyktig og tilknyttede provisjoner er høye, for eksempel når det er giganter i nisjen. For eksempel banker, forsikringsselskaper, medisinske virksomheter etc. Å konkurrere med dem er vanligvis utelukket. Å prøve å etablere fotfeste eller få anerkjennelse i et slikt miljø er også veldig vanskelig, da dette vil ta mye energi. I disse tilfellene tar du sikte på engangssalg som kan kompensere deg pent. Du trenger bare å ha en generell oversikt over nisjen og deretter omdirigere potensielle kunder til disse nettstedene der du håper de kan kjøpe noe.

6. Nisjen er veldig populær og derfor overfylt med kunder. Denne situasjonen betyr vanligvis at sjansen for å få engangskunder er stor. Igjen sender du bare potensielle kunder til nettstedene til tilknyttede leverandører i håp om et raskt salg.

Situasjonene ovenfor viser at trafikkmegling bør brukes som en del av arsenalet ditt for å tjene penger, siden det kan være en rask måte å generere ekstra inntekt på.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta