Hva du trenger å vite om Paypal Protection Program (PPP) Tilgivelse av lån

H

Anta at du har fulgt nyhetene om Corona virus Aid Relief & Economic Security (CARES) Act. I så fall hadde du visst at regjeringen bevilget en betydelig del penger til Payroll/Paycheck Protection Program (PPP). OPS er ment å støtte bedrifter som ikke kan fungere for å støtte sine ansatte. Det er egentlig et statlig godtgjørelse som selskaper med færre enn fem hundre ansatte kan få tilgang til og kan bli tilgitt. OPS ble utviklet som en måte å sikre jobbsikkerhet til tross for at virksomheter ikke var i stand til å operere under pandemilåsen. Den føderale regjeringen er imidlertid villig til å tilgi disse lånene, forutsatt at selskaper oppfyller spesifikke kriterier. I denne artikkelen ser vi på hva disse vilkårene er.

Betalingsplan og rentesatser

Siden dette er et lån, må virksomheter som bruker Paycheck Protection Program, begynne å betale tilbake på hovedbeløpet senest ti (10) måneder etter det første tilskuddet. Selskapet må også søke å tilbakebetale beløpet i sin helhet før to (2) år har gått. Hvis en virksomhet har til hensikt å bli tilgitt tilskuddet, blir tilbakebetalinger overført til betalingen gjenopptas senere. Den føderale regjeringen er villig til å utsette renter på lånene for en periode på ett (1) år og forlenge lånets løpetid til mellom to (2) til fem (5) år for alle OPS -lån som er gitt på eller etter datoen for fleksibilitetsloven . Regjeringen har også begrenset renten til 4% per år, men dagens rente er betydelig lavere, rundt 1%.

Kvalifiserer til å få lånet tilgitt

For at en virksomhet skal kvalifisere for å få betalingene fjernet eller redusert i henhold til lønnsslippbeskyttelsesprogrammet, må virksomheten sikre at alle ansatte på lønnslisten i utgangspunktet forblir ansatt i selskapet. Det er også bestemmelser om hva lånet kan brukes til, og brudd på disse vilkårene betyr at regjeringen ikke vil tilgi det. OPS -lånene skal bare brukes til:

  • Lønnskostnader, med en godtgjørelse på opptil $ 100 000 per ansatt

  • Verktøy

  • Leie på leieavtale

  • Boliglån

  • Ekstra lønn for ansatte som supplerer lønnen med tips

I tillegg sier loven om fleksibilitet i Coronavirus at ikke mindre enn 60% av lånets totale beløp må brukes på lønn for å kvalifisere for tilgivelse. Hvis noen ansatte blir permittert, er det en sjanse for at virksomheten fremdeles kan få tilgang til tilgivelse, men ikke for hele lånebeløpet. Tilgivelse påvirkes også hvis et selskap senker lønnen til ansatte med mer enn 25%. Bedrifter kan fortsatt få fullstendig tilgivelse hvis de tilbakebetaler reduksjonen i lønnsbeløpet før 31. desember.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta