Hva du trenger å vite om økningen i trafikkdødsfall i South Carolina

H

Som svar på en fersk rapport fra South Carolina Highway Patrol, har det vært en økning i dødsulykker i trafikken i South Carolina. Sør -Carolina har opplevd en økning på 25% i dødsfall forårsaket av trafikkulykker.

I følge National Safety Council økte trafikkdødene i USA fra 2014 til 2016 med 18 prosent. Delstaten South Carolina opplevde imidlertid en økning på 25 prosent. I North Carolina hoppet tallet til 26 prosent i løpet av samme toårige tidsramme.

Mer trafikk, økt distraksjoner og dårlige veiforhold fører til høyere trafikkdødsfall i delstaten South Carolina. Husk at det er lett å kalle et dødsfall i en trafikkulykke et “dødsfall”-som er et generisk begrep. Men tenk om det var din kjære eller nære venn, som døde tragisk i en trafikkulykke som kunne unngås. Dødsfall forårsaket av autovrak er en unødvendig tragedie. Vi må alle huske at det ikke bare er et “dødsfall”; faktisk er det tap av et menneske – tapet av en far, mor, sønn eller datter, bror eller søster – i en situasjon som kan forebygges. Som bilulykkesadvokat er jeg vitne til hvordan bilvrak påvirker ekte menneskers liv i samfunnet vårt. Og det er en fryktelig, forferdelig tragedie som kan forebygges.

Hva er noen av årsakene til denne høye statistikken? Programmet Target Zero diskuterer delstaten South Carolina mål om å eliminere trafikkrelaterte dødsfall til Zero. En av disse faktorene er trafikkøkningen på grunn av turisme. Enten det dreier seg om de flotte parkene våre eller vår fantastiske mat, har staten vår, spesielt Upstate, fått mye positiv medieoppmerksomhet de siste par årene. Dette har resultert i en økning i besøkende.

En annen medvirkende årsak til den økte trafikken kan tilskrives folk som flytter hit. I 2015 var det et hopp på 2,5 prosent i antall registrerte kjøretøyer og en økning på 2 prosent i antall førerkort utstedt i South Carolina.

Med mer trafikk på veiene selvfølgelig vil det bli flere trafikkrelaterte ulykker. Likevel er det fortsatt andre årsaker til vrak. Distrahert kjøring, døsig kjøring og fyllekjøring er fortsatt faktorer i dødsulykker i forbindelse med bilulykker.

Så vær så snill og vær en defensiv sjåfør. Og følg dette enkle rådet: Sakte farten. Gi god avstand mellom bilen din og andre biler. Gå av mobiltelefonen eller smarttelefonen. Hold øynene på veien. Hold to hender på rattet. Aldri drikk eller kjør eller kjør mens du er sliten. Ta trygg kjøring på alvor.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta