Grunner til å få en trafikkbillettforlengelse

G

Når du får en trafikkbillett, kan du gå til retten for å bekjempe bruddet og prøve å forsvare deg selv slik at du kan unngå bøtene. Noen ganger etter at rettsdatoen er satt, kommer det opp noe, og du kan ikke gå. Det er et alternativ for å få en forlengelse av trafikkbilletter.

Å få en utvidelse vil variere fra en jurisdiksjon til en annen. Det er normalt tre måter å gjøre det på. Du kan ringe distriktsadvokaten og be om forlengelse. Ring nummeret på billetten eller besøk rettshuset som står på billetten og be om forlengelse. Noen steder krever at du faktisk møter opp i retten for å få ekstra tid.

Noen stater tillater bare en utvidelse, mens andre kan gi opptil tre. Dette er normalt en gratis prosess, men noen krever et lite gebyr for å forsinke rettsdatoen.

Det er noen gode grunner til å gå videre og prøve å få en forlengelse på trafikkbilletten din.

-Du har kanskje ikke penger akkurat nå. Dette kan skyldes arbeidsledighet eller mangel på midler. Å få 45-60 dager ekstra kan hjelpe deg med å få tid til å skaffe penger til å betale billetten.

-Det kan være lurt å utsette de høyere forsikringspremiene du kan få på grunn av trafikkbilletten hvis du blir funnet skyldig.

-Du kan ha blitt syk og kan egentlig ikke gå til retten den dagen.

-Du trenger kanskje mer tid for å få et bedre forsvar for å bekjempe fartsbilen.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta