Gjenta trafikkideer – lojalitetsprogrammer kan bringe tilbake nettstedtrafikk igjen og igjen

G

Du har bygget nettstedet ditt, og det kjører problemfritt. Nå er tiden inne for å begynne å lede masse trafikk til innholdet og tilbudene dine. Men har du tenkt på hvordan du kan bringe de samme personene tilbake til nettstedet ditt? Gjentatt trafikk på nettstedet er ofte mye bedre og mer responsivt enn å få ny trafikk. Så hvordan kan du maksimere potensiell gjentatt trafikk? Vurder å bruke et lojalitetsprogram.

Hva er lojalitetsprogrammer?

Hvis du er som folk flest liker du prosessen med å spise, ikke sant? Klart du gjør det, men hva har spising å gjøre med et slikt program? Alt. Neste gang du er i markedet og du trekker frem “spareklubbkortet” og gir det til ekspeditøren, tenk på “belønningen” du kommer til å få for å bruke det kortet. Dette er et lojalitetsprogram på jobben. Supermarkeder har overbevist oss om å handle i butikkene deres ved å gi oss noe i retur for å gjøre det. Jo mer du handler der, og bruker kortet ditt, jo flere poeng samler du til kuponger, spesialtilbud og alt annet de kan tilby.

Hvorfor bør jeg bruke et lojalitetsprogram?

Disse programmene gir kundene dine en grunn til å fortsette å komme tilbake og besøke bedriften din. Dette kan være fordi de liker virksomheten din. Det kan være fordi de liker belønningene du deler ut. Uansett, å ha et lojalitetsprogram, spesielt hvis du gir de fine små lommebokkortene, holder bedriften din foran kunden HVER gang de åpner lommeboken. Jeg vet at jeg personlig har dusinvis av disse små kortene, inkludert 4 forskjellige dagligvarekjeder, hurtigmat og et filmklubbkort. Kunder ønsker å tjene tilbake noen av pengene sine. Hvorfor ikke la dem.

Hvordan gir lojalitetsprogrammer meg trafikk?

Lojalitetsprogrammer er en flott metode for å få gjentatt kundetrafikk. Hvis de liker bedriften din nok til å handle hos deg i utgangspunktet, bør de ønske å komme tilbake. Lojalitetstilbud gir dem rett og slett et ekstra dytt i den retningen. Klart jeg kunne se en film på en helt ny, kostbar kino, eller se en der jeg alltid gjør og få gratis popcorn og brus. Hei, de er dyre. Folk vil gå ut av deres måte å gjentatte besøke bedrifter og nettsteder der de blir belønnet for å gjøre det. Å gjøre et lojalitetsprogram til en del av nettstedet ditt vil øke trafikken og gjenta kunder.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta