Få regnskapsførertjenestene dine riktig første gang

F

Småbedriftseiere sliter med å effektivt administrere sine egne interne regnskapsførertjenester og sliter med å administrere bøkene. Når du setter opp en omfattende regnskapsavdeling, er det viktig for deg å sikre at følgende fem områder er dekket: lønnstjenester, skattefradrag, insentiver og kreditter, selskapsskatter og regnskap. Hvis du effektivt setter opp regnskapsavdelingen din for å dekke disse kjerneområdene, vil du kunne få regnskapsførertjenestene dine riktig første gang. Sørg for å rekruttere noen med den rette blandingen av kunnskap, ferdigheter og personlige egenskaper.

Noen små bedrifter foretrekker å sette ut regnskapsførertjenestene sine og fokusere på kjernevirksomheten i stedet. Men hvis du har en generell forståelse av lønn og har råd til å rekruttere en effektiv lønnsekspert, bør du være i stand til å administrere intern regnskapstjeneste effektivt. Sørg for at personen du rekrutterer til å håndtere lønnslisten din er kjent med spesifiserte lønnsansvar som kreves av offentlige etater. De må forstå det grunnleggende om lønnsstyring og implementere alternativer for å gjøre prosessen enkel nok for deg å følge. Regnskapstjenester som er kritiske for et robust lønnssystem vil kreve nøyaktige og rettidige innleveringer; en forsinket lønn medfører straffer og renter, så sørg for å få det riktig første gang.

Bortsett fra å håndtere lønn, må regnskapsføreren din ha kunnskap om skatteprinsipper og -praksis. Viktige regnskapstjenester som må leveres er skattestrategier, skatteoverholdelse og skatteplanlegging med et mål om å minimere skatteforpliktelsene dine. Sørg for at de er kjent med å hjelpe deg med å dra nytte av skattefradrag og insentiver som du er kvalifisert for. Ikke la bedriften din bli nektet tilgang til disse verdifulle insentiver og kreditter på grunn av manglende kunnskap fra regnskapsførerens side.

Bedriftsskatteforpliktelser må være nøyaktig utarbeidet; dette er ofte en komplisert prosess som må utføres av en utdannet fagperson med relevant erfaring. Det kan være en tung oppgave å utarbeide selskapsskatt for å møte regelverket. Hvis regnskapsføreren din har de prestisjetunge Big 4-skattelegitimasjonene, kan du være sikker på at din interne regnskapsførertjeneste er god og fungerer i forkant.

Regnskapet ditt må utarbeides i et format som er standard for å sikre enhetlighet. Din regnskapsfører vil bli pålagt å utarbeide alle dine regnskaper og rapporter, inkludert følgende: balanserapporter som beskriver selskapets eiendeler, gjeld og eierskap. Regnskapsføreren vil også gi en oversikt over totalinntekt som viser utgifter, inntekter og resultat. Andre regnskapsførertjenester som må leveres er utarbeidelse av kontantstrømoppstillingen din og tilhørende dokumenter. Dette vil identifisere selskapets kontantstrømaktiviteter, slik at du vet soliditeten til virksomheten din.

Før du rekrutterer en regnskapsfører for å gi intern regnskapsførertjenester for din organisasjon, sørg for at personen er konfidensiell og vil operere med et høyt nivå av integritet. De må ha kunnskap om regnskapsprosedyrer og demonstrere et høyt nivå av kjennskap til regnearkrelaterte applikasjoner. Til slutt, sørg for at regnskapsføreren din er en effektiv kommunikator med gode mellommenneskelige ferdigheter. Hvis du ikke klarer å finne den riktige blandingen av ferdigheter, vil det beste alternativet være å sette ut regnskapsførertjenestene dine til en profesjonell leverandør.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta