Enkel å ta vare på industrigulv med høy trafikk

E

En av de største utfordringene med å holde et rom rent er gulvarealer med høy trafikk. Områder med høy trafikk inkluderer vanligvis trapperom, lobbyområder, innganger og utganger, toaletter, heiser, kafeteriaer og produksjonsområder. I noen tilfeller som fabrikker, kan dette høres ut som hele bygningen! Å holde disse områdene rene får ikke bare stedet til å se smart og rent ut, men kontrollerer også slitasjen på gulvet til en viss grad. Her er noen rengjøringstips som kan hjelpe.

Bruk forebyggende teknikker

Før du snakker om hvordan du rengjør gulvet, er det viktig å se på måter å forhindre at det blir skittent i utgangspunktet. For eksempel kan en enkel fotmatte utenfor innganger og utganger redusere mengden søle og skitt som samles på gulvet i disse områdene. Bruk av matter på tregulv under monsunene kan også hjelpe med å gjøre dette. På samme måte, hvis noe søler på gulvet, tren personalet til å rydde opp umiddelbart.

Rengjør til rett tid

Uansett hvilke industrielle rengjøringskjemikalier du bruker, hvis en person skulle gå over gulvet før det har fått tørket, vil gulvet se skittent ut. Planlegg derfor gulvrengjøringen til tider når trafikken er på et minimum. Hvis du må rengjøre gulvet mens plassen er i drift, del opp området i seksjoner for rengjøring. Blokker av hver seksjon før du rengjør den og åpne den igjen først etter at gulvet er rengjort og tørt. Til dette kan du bruke fysiske barrikader eller forsiktighetstape.

Lag riktig rengjøringsplan

Noen steder må rengjøres oftere enn andre. Det kan også være mulig at gulvet blir skitnere på visse dager og til bestemte tider sammenlignet med andre. Hvis for eksempel nye forsyninger kommer til en fabrikk på en mandag, vil dette sannsynligvis være når gulvene er mest skitne. På samme måte vil gulv sannsynligvis trenge hyppigere rengjøring i monsunene sammenlignet med om sommeren. Hold derfor disse faktorene i bakhodet mens du lager en gulvrengjøringsplan.

Hold det tørt

Når du velger en produsent av gulvrengjøringskjemikalier å jobbe med, må du ikke bare se hvor effektivt rengjøringsvæsken fungerer, men også hvor raskt den tørker. De beste industrielle kjemikalieprodusentene vil kunne sørge for at produktet deres tørker raskt slik at det ikke er frykt for å skli på våte gulv. Du kan også fremskynde tørkeprosessen ved å slå på vifter eller bruke en avfukter når den relative luftfuktigheten er høyere enn normalt.

Kilde: industrielle kjemiske produsenter i India

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta