De 5 beste måtene å få trafikk til nettstedet ditt i år

D

Du kan få mye trafikk til nettstedet ditt uten å måtte bruke massevis av penger. Nedenfor er 5 ting du kan gjøre for å få gratis trafikk til nettstedet ditt i årene som kommer. Disse tingene er ikke vanskelige, men vil kreve litt arbeid fra din side.

De 5 tingene du må gjøre for å få mer trafikk til nettstedet ditt er:

1. Send inn artikler til kataloger minst 2 ganger i uken

2. SEO nettstedet ditt riktig

3. Start en blogg som linker tilbake til nettstedet ditt

4. Post til fora

5. Lag bloggkommentarer på andre blogger som fører tilbake til nettstedet ditt

La oss diskutere disse 5 tingene mer detaljert.

1. Sende til artikkelen kataloger 2 ganger i uken er en svært kraftig måte å drive trafikk tilbake til nettstedet ditt. Når du skriver artikler som er relatert til temaet for nettstedet ditt, gir du virkelig en flott mekanisme for å presse lesere av artiklene dine til nettstedet ditt for å få mer informasjon om emnene for artiklene du har sendt inn. Artiklene du sender vil forbli i katalogene i lang tid, noe som gir deg en reell trafikkoppholdskraft. Du bør sende inn til følgende kataloger som et minimum:

en. EzineArticles.com

b. Articlesphere.com

c. Articlecity.com

d. Articlesbase.com

e. Articledashboard.com

Disse katalogene har god siderangering og Google elsker dem.

2. Søkemotoroptimalisering (SEO) er en annen måte å sikre at du får mye trafikk tilbake til nettstedet ditt. Det første du bør gjøre er å sørge for at metakodene dine er riktig konfigurert. Sørg for at tittel-, beskrivelses- og nøkkelord-taggene alle er målrettet mot hovedsøkeordene du optimaliserer nettstedet ditt for. Deretter må du sørge for at domenenavnet ditt har hovedsøkeordet ditt. Angi Tittel-taggen på hver side på nettstedet ditt for hovedsøkeordet ditt. Hovedsøkeordet ditt bør være i første avsnitt på hver av nettsidene dine. Alle bilder på nettstedet ditt bør ha alt-tagger som inneholder hovedsøkeordet ditt. Til slutt inkluderer søkeordene du målretter mot som 2 % av tekstinnholdet på hver av nettsidene dine.

3. Du må lage 2 blogger som lenker tilbake til nettstedet ditt. Disse bloggene kan opprettes gratis på Blogger.com og WordPress.com. For eksempel Google og andre søkemotorer indekserer blogger på Blogger.com ofte, og når du oppdaterer bloggen din, kommer robotene og gjennomsøker innholdet og følger koblingene tilbake til nettstedet ditt. Ved å ta artiklene du sender til katalogene og deretter legge dem til bloggen din, mater du mer innhold til søkemotorene, og hver gang du gjør det, vil edderkoppene komme til bloggen din, og det lar alle søkemotorene vite at du har en svært relevant blogg og de vil sende trafikk til bloggen og som fører tilbake til nettstedet ditt. Hver gang du blogger legger du til en annen side på bloggen din som er rik på søkeord og hjelper deg med å få flere besøkende på nettstedet.

4. Finn fora for din nisje ved å skrive inn på Google “Din nisje Fora.” Gå deretter til disse forumene og registrer deg. Etter at du har vært i forumet, begynn å se etter gode diskusjoner og begynn å lese innleggene. Når du kommer med dine første kommentarer, vil du legge til noe som ikke er påtrengende, som å stille et spørsmål Lag omtrent 15 “spørsmålsinnlegg” i et forum før du begynner å gi råd. Du får trafikk til nettstedet ditt ved å gi råd og innhold av god kvalitet. Dette gjør du ved å undersøke emnet ditt før du kommenterer i forumet.

Sørg for at koblingen til nettstedet ditt er i signaturlinjen i forumet, slik at du kan få besøkende fra forumet og også la søkemotorer følge koblingen tilbake til nettstedet ditt og sende deg mer trafikk.

Sørg for at koblingene er relevante for rådene du gir og er minneverdige. Du må kommentere i forumet som du velger ganske ofte slik at medlemmene blir godt kjent med deg.

5. Som med fora er en annen måte å få trafikk tilbake til nettstedet ditt ved å kommentere i blogger som har emner som er relevante for din nisje og temaet for nettstedet ditt. Ved å bruke samme drill, kan du finne disse bloggene ved å skrive inn på Google “Din nisje Blogger.” Finn rundt 10 relevante blogger og gå deretter til dem og les innholdsinnlegget som er relatert til din nisje og nettside. Sørg for å legge igjen gode kommentarer som gir innsikt i blogginnlegget og ha en lenke tilbake til nettstedet ditt. De fleste administratorer vil ikke godkjenne kommentarene dine med mindre de har mening og tilfører verdi. Kommentarer som, “Jeg er heldig som fant denne nettbloggen, akkurat den riktige informasjonen jeg lette etter!” eller “Veldig nyttig blogg. Jeg vil følge denne bloggen. Fortsett med det gode arbeidet” har ingen verdi og vil vanligvis ikke bli lagt til bloggen. Gjør kommentarene dine knyttet til den spesifikke informasjonen i blogginnlegget. Med litt research kan du enkelt gjøre dette.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta