Bør du kjøpe trafikk for ditt nye nettsted?

B

Hvis du har startet en ny virksomhet, må du selge varene eller tjenestene dine for å tjene penger. Det samme gjelder en blogg eller et nettsted som du driver for å tjene penger på nettet. Hvis du ikke har nok trafikk, kan du ikke tjene nok penger. Derfor markedsfører bedriftseiere produktene sine for å tiltrekke seg nye kunder. Hvis du har et produkt eller nettsted å markedsføre, kan du vurdere å kjøpe trafikk til nettstedet. Hvis du prøver å finne ut om det er verdt det, kan du lese videre.

Type trafikk

Du kan følge mange tilnærminger for å få trafikk til nettstedet ditt. Noen nettsteder selger forskjellige besøkende pakker basert på hver kjøpers behov. En annen måte er å plassere annonser på et annet nettsted eller en søkemotor som Google. Dette er kjent som Pay Per Click -annonser. Bortsett fra dette kan du også prøve ut sponsede søk.

Bare sørg for at denne tilnærmingen sender deg unike besøkende, da den vil sikre at avvisningsfrekvensene er de laveste.

Kostnaden for pakken

Ditt neste trekk er å sammenligne prisene på forskjellige pakker. Du kan prøve en kombinasjon av forskjellige tilnærminger. For å finne ut kostnaden, må du legge til kostnaden for alle pakker.

Når det gjelder PPC -annonser, vil kostnaden variere betydelig. Kostnaden for hvert klikk avhenger av hvor lenken eller annonsen din skal vises. For eksempel, hvis annonsen din vises på et nettsted med mye trafikk, vil det koste deg mye mer sammenlignet med et nettsted som har mindre trafikk.

Vanligvis er kostnaden for en PPC -annonse rundt en dollar. Selv om du kan velge å bruke noen få cent per klikk, anbefales det ikke. Hvis du betaler mer, kan du nyte en høyere avkastning på investeringen.

Overvåk trafikkflyten din

Trafikken du kjøper kan øke trafikken for nettstedet ditt. Dette er faktisk det første trinnet som kan hjelpe deg med å finne ut om denne tilnærmingen gir deg de resultatene du trenger. Så det første trekket ditt bør være å få flere mennesker til nettstedet ditt. Med andre ord, å gå fra 50 besøkende om dagen til 100 besøkende om dagen kan gjøre en stor forskjell.

Når det gjelder Google AdWords, er CTR -en deres 4%, som bare er 4 klikk per 1000 visninger. Dette er ikke nok til å få nok kunder. Så det er viktig å overvåke trafikken til nettstedet ditt.

Vurder hostede annonser

Hvis du har ledig plass til annonser på nettstedet ditt, kan du tjene høyere fortjeneste ved å la andre nettsteder sette PPC -annonser på bloggen eller nettstedet ditt. Pengene du tjener på disse annonsene kan brukes på å kjøpe trafikk til ditt eget nettsted.

Hvis du vil forhindre svindel, kan du også sette et konverteringsgebyr i tillegg til klikkavgiften.

Så vi kan si at det lønner seg å kjøpe trafikk for nettstedet ditt fra pålitelige tjenesteleverandører. Sørg for å vurdere budsjettet ditt når du kjøper trafikk regelmessig.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta