99 måter å oversvømme nettstedet ditt med trafikk

9

Alle bedrifter trenger trafikk, besøkende til tilbudene sine. Trafikk er næringslivets blod. Tittelen ovenfor er hjernebarnet til Mick Monros bok om trafikk. Det har bokstavelig talt 99 måter å bringe besøkende til nettstedet ditt på sidene.

Noen av strategiene er for å utnytte gratis trafikk; Det er også noen av de billigste ideene for betalt trafikk som er veldig målrettede. Noen er hemmelige kilder til lite kjente teknikker for å få besøkende på jakt etter tilbudene dine.

De forskjellige teknikkene er beskrevet trinn for trinn, slik at hvis du er ny på nettmarkedsføring eller ikke tidligere har brukt den bestemte metoden, kan du følge instruksjonene. Noen strategier er raske måter å bringe trafikk til bloggen eller nettstedet ditt, andre vil fortsette å jobbe langsiktig.

Imidlertid er det ikke bra bare å lese en bok, du må faktisk handle og sette metodene ut i livet. Selvfølgelig trenger du ikke 99 strategier for å få besøkende til å strømme inn i virksomheten din. Noen mennesker holder seg bare til et par utvalgte metoder, men med så mange å velge mellom har du mange valgmuligheter. Forfatteren foreslår å implementere flere forskjellige kilder for å holde nettstedet ditt rikt på besøkende. Hvis en kilde mister effekten, har du sikkerhetskopien til mange andre.

En strategi som tok oppmerksomheten min var å: “Omdirigere 404-feilsiden din på riktig måte”, at hvis den gjøres på riktig måte vil bringe folk som allerede søker etter deg rett på dørstokken din, som ellers ville gått helt tapt. Selv om dette er et relativt lite antall, er det målrettet trafikk.

Jeg lar deg oppdage resten av strategiene, men det er godt å ha så mange forslag i en bok, det må være noen der inne for å appellere til alle.

Så uansett virksomhet din, vil det hjelpe deg med å få en endeløs strøm av besøkende hvis du implementerer ideene. For de som ennå ikke har startet online, vil jeg foreslå affiliate marketing med en god mentor for å veilede og trene deg er sannsynligvis det enkleste utgangspunktet. Med en velprøvd metode kan du begynne å tjene mens du lærer de nye teknikkene og strategiene som kreves. Begynn på deltid og bygg virksomheten din mens du har en eksisterende inntekt. Det skjer ikke over natten alle bedrifter tar tid og krefter på å bli vellykkede.

Jeg håper at med det store utvalget som tilbys finner du boken nyttig, lykke til i din satsning.

“99 måter å oversvømme nettstedet ditt med trafikk” av Mick Makro

En annen bok du kan like:

“SEO Step by Step” av Caimin Jones

Den komplette nybegynnerguiden for å få trafikk fra Google

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta