7 måter å øke trafikken til nettstedet ditt

7

En av de viktigste faktorene for enhver online -bedriftseier er å generere trafikk til nettstedet sitt. Hvis du ikke har noen som besøker nettstedet ditt, er nettbutikken din som en butikk i en mørk bakgate med lysene slått av og skodder ned. Ingen vet at det er der, og ingen kommer inn for å bla.

Her er 7 raske og enkle måter å øke trafikken til nettstedet ditt.

1. Merk dine søkeord

Bruk av riktige tagger på søkeordene dine vil øke trafikken til nettstedet fordi det er hvordan søkemotorer skanner sidene dine. Sørg for at du setter inn søkeordene i tittelkoder, topptekster og metakoder. Bruk også alt -tagger for å gi en tekstbeskrivelse av en grafikk eller et bilde.

2. Legg til nytt innhold med jevne mellomrom

Innhold er avgjørende for trafikk og en topp søkemotorrangering. Gi besøkende og søkemotorer en grunn til å besøke og indeksere nettstedet ditt. Presentere vanlig, optimalisert innhold, og du vil øke trafikken til nettstedet ditt.

3. Få passende innkommende lenker

Jo flere nettsteder som lenker til nettstedet ditt, jo viktigere søkemotorer vil gjelde for nettstedet ditt. Men ikke alle koblinger er like. Søkemotorer legger mer vekt på lenker fra nettsteder som er velkjente og anerkjente.

4. Bruk sosiale nettverk

Sosiale nettverk kan være svært effektive for å øke trafikken til nettstedet. Bli involvert i chatterom og fora som er spesifikke for ditt spesifikke nisjemarked. Koble til og samhandle med målgruppen din. Hvis du alltid tilbyr verdi, vil ditt sosiale publikum se på nettstedet ditt.

5. Annonser

Annonsering, når den håndteres smart, kan brukes til å vise innholdet og produktene eller tjenestene dine. Pay Per Click (PPC) -annonsering lar deg kontrollere annonseringsbudsjettet daglig. Når du har perfeksjonert PPC -annonsene dine, kan avkastningen på investeringen være eksepsjonell når det gjelder trafikk og salg.

6. Video

Videoer er en fin måte å få trafikk til nettstedet gratis. De kan produseres enkelt og raskt. Statistikk viser at alle typer nettsider som har en video på, er mye mer sannsynlig å nå den første siden av Google.

7. Bygg en kundedatabase

Å bygge en kundedatabase med e -postadresser gjør det mulig for deg å sende e -post til folk som allerede har vist interesse for dine produkter og tjenester. Å få et “varmt” prospekt for å gå tilbake til nettstedet ditt vil forbedre forholdet ditt til dem, og det vil være mer sannsynlig at de kjøper fra nettstedet ditt enn en første gangs besøkende.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta