7 måter å få gjentatt trafikk til nettstedet ditt

7

Trafikken er vel og bra, men vet du hva som virkelig får meg til å bli glad når jeg logger på Analytics-kontoen min? Gjentatte besøkende. Jo mer noen kommer tilbake til siden min, jo mer verdifull kjenner jeg innholdet jeg har tilbudt.

Noe i innholdet eller produktene mine er så bra at den besøkende ønsker å komme og lese mer om det på et senere tidspunkt. De ber deg praktisk talt om å selge dem noe. Så hvordan genererer du all den gjentatte trafikken? Her er 7 beste metoder som har gjort underverker for nettstedene mine:

1. Opprett en autoritetsside – Se for deg nettstedene som folk flest besøker hver dag. Øverst på listen er sosiale medier og nyheter. Hva har de begge til felles? De gir et helhetlig syn på et emne som er viktig for leseren.

Hvis du kan tilby en lignende ressurs for nisjen du markedsfører i, vil leserne fortsette å komme tilbake regelmessig for å se på de nyeste artiklene og tankene dine. Målet her er ikke bare omfattende innhold, men regelmessig oppdatert innhold.

2. Gi gratis online verktøy og referanser – En annen verdifull ressurs som mange besøkende vil beholde på bokmerkelinjen, er gratisverktøyet. En nettstedsanalysator, ordbok, forum eller liste over nettsteder for forskning er alle gode verktøy for Internett-markedsførere.

Det kan være dyrt å utvikle disse verktøyene, men de vil kontinuerlig trekke tilbake svært verdifull trafikk i form av lojale brukere.

3. Legg til fora eller en blogg – Leserne er glade i engasjement og det er enklere enn noen gang å lage verktøy som oppmuntrer til slikt engasjement. Et forum kan opprettes gratis med PHPbb, eller du kan betale for Vbulletin og installere et avansert forum.

I tillegg vil et forum fra WordPress gi de nødvendige verktøyene for å nå og holde deg oppdatert med leserne dine på daglig basis.

4. Skap knapphet i e-postmarkedsføring – Hvis du har en e-postliste over brukere som har besøkt nettstedet ditt, bruk den til å drive returtrafikk. Tilby insentiver for gjenbesøk, fortell dem at de vil motta en bonus eller at visst innhold bare vil være tilgjengelig i en begrenset periode.

Hver e-post du skriver bør gi et visst nivå av direkte interaksjon med leserne dine, og oppmuntre dem til å gå tilbake til nettstedet ditt for ytterligere informasjon, gratisverktøy eller bare et annet innlegg.

5. Kryssmarkedsfør nettstedet ditt på flere steder – Som en Internett-markedsfører bør nettstedet ditt ikke være den eneste tilstedeværelsen du har på nettet. Du bør ha en Twitter-feed, en Facebook-side, en blogg og alt annet som passer din nisje. Crossover mellom hver av dem for å gi ytterligere trafikkkilder.

6. Tilpass innleggene dine – Det er mye lettere å glemme noen som har en pedantisk, kjedelig stemme som du kan finne hvor som helst. Vær deg selv, fortell vitser og hold innholdet ditt så personlig som mulig. Etter hvert som folk blir kjent med deg, kommer de oftere tilbake til nettstedet ditt av sosiale årsaker.

7. Lag en unik merkevare – På samme måte, begynn å generere et gjenkjennelig merke som leserne dine vil følge over nettet. Bruk en standardlogo, bruk ansiktet ditt og begynn å bruke verktøy som video og podcaster for å tilpasse det du presenterer.

Jo mer gjenkjennelig du gjør deg selv, desto mer sannsynlig vil noen ta opp et gjesteinnlegg eller en video du plasserer andre steder, og returnere til nettstedet ditt.

Et nettsted er en vare. Uansett hva målet med innholdet ditt er, bør det presentere noe unikt og verdifullt for leserne dine. Som alle merkevarer bør du utvikle lojalitet og anerkjennelse og deretter stole på verdien du presenterer for å fortsette å bringe besøkende tilbake dag etter dag.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta