5 tips du bør vurdere før du kjøper trafikk

5

Før du kjøper trafikk til nettstedet, må du vurdere noen viktige faktorer. De fleste tror at å kjøpe trafikk for et nettsted eller en blogg er en snarvei til å få mye målrettet trafikk. Derfor blir denne tilnærmingen ganske populær her og nå.

I dag kan du kjøpe trafikk på flere måter enn PPC -annonser fra Google, Bing og Facebook. Disse tilbyderne tilbyr trafikk basert på alder, land og kategori av besøkende. La oss ta en titt på noen tips som du kanskje vil vurdere.

1. Sjekk om det er mulig

Først av alt, sørg for at du vet godt at kjøp av trafikk er en ideell tilnærming for å få målrettet trafikk til nettstedet ditt. Hvis du ikke kan få målrettet trafikk, vil det ikke være nyttig å investere i denne strategien. For eksempel, hvis du håndterer B2C -produkter, vil du kanskje ikke kjøpe trafikk for en B2B -virksomhet. Så det du trenger å gjøre er å finne ut om det er gjennomførbart og referansepunkt for kjøpstrafikk.

2. Målrettet mot ikke -målrettet trafikk

Basert på din demografi og krav, kan du velge mellom mange trafikkpakker. Målrettet trafikk refererer til besøkende som kan være interessert i produktene eller tjenestene dine.

Umålrettet trafikk, derimot, refererer til besøkende som ikke er interessert i virksomheten din i det hele tatt. Med andre ord, sjansene er store for at de ikke vil være kundene dine.

Sørg for at du bare kjøper målrettet trafikk på grunnlag av demografi. Hvis markedet ditt er i Texas, ikke kjøp trafikk fra Kina.

3. Typer av AD -formater

Sørg for at du forstår annonseformatet du skal få. Det kan for eksempel inneholde bilder, tekster, popup-vinduer, faste annonser eller roterende annonser. De fleste selskaper foretrekker pop-under- eller popup-annonser på nettstedene deres der URL-en er gitt.

Dette er akkurat som PPC eller Google AdWords, men er rimeligere på grunn av konkurransedyktige PPC- eller PPV -prismodeller.

4. Min. Eller maks. Begrensninger

De fleste leverandører garanterer ikke trafikk. Selv om du får en garanti fra en leverandør, er sjansen stor for at trafikken ikke blir målrettet. De fleste planene starter fra 1000 besøk og går opp til 100 000 besøk i løpet av en gitt periode.

For eksempel kan du kjøpe 1000 besøk for bare $ 5, og besøkene kan leveres på 24 timer. Imidlertid er det ingen garanti for at besøkende vil være unike eller ekte mennesker. Sørg for at du kjenner minimums- og maksgrensene før du legger inn bestillingen.

5. Salg og konverteringer

Det er ingen garanti for at trafikken vil tilby gode konverteringsfrekvenser. Hvis du ender opp med å kjøpe fra en uredelig leverandør, får du uredelige klikk eller falske besøkende. Så du får ikke noe salg. Bare husk at kjøpt trafikk ikke vil konvertere til salg.

Lang historie kort, sørg for at du vurderer alle disse tipsene før du går videre og kjøper nettstedstrafikk for å gjøre nettstedet ditt populært og generere potensielle kunder. Å gjøre en grundig undersøkelse av leverandøren er nøkkelen til å ta den riktige avgjørelsen.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta