5 måter å bygge nettstedstrafikk på

5

Forhåpentligvis har du sjekket trafikken – besøkende på nettstedet ditt og gått igjennom hvor mange som besøker nettstedet, er de første gang eller besøkende tilbake, hvilken side ser de på og velger de en handling på nettstedet, for eksempel å fylle ut et skjema , registrere deg for nyhetsbrevet ditt, kjøpe noe eller be om informasjon.

Vil du bygge mer trafikk og få flere besøkende til nettstedet ditt? Her er 5 metoder du kan bruke for å drive trafikk.

Søkeord for nettsteder og søkemotorer. Se på nettstedet ditt og sjekk om metataggene “tittel” “beskrivelse” og “søkeord” er lagt til på nettstedets sider. Disse er viktige for å sikre at nettstedet ditt indekseres av søkemotorer som Google og Yahoo. I teksten på siden din – spesielt hjemmesiden din – bruk ordene som best beskriver deg og behovene til målgruppen din som en del av brødteksten. Når alt dette er gjort – registrer nettstedet hos Google, Yahoo og andre store søkemotorer. Alle disse har gratis innleveringsskjemaer, men det er ingen garanti for hvor lang tid det vil ta. Fortsett å gå gjennom statistikken din, så ser du når du begynner å få trafikk fra søkemotorer. Se på søkeordene folk bruker for å finne nettstedet ditt, og finjuster disse søkeordene på sidene dine.

Nyhetsbrev og kunngjøringer via e -post. Fortell personene på listen (e) om nettstedet ditt og hva de kan finne der og hvorfor de bør besøke. Legg til et påmeldingsskjema på nettstedet og noe insentiv for folk å melde seg på nyhetsbrevet ditt. Nyhetsbrevet og kunngjøringene dine vil virkelig bygge dine RETURN -besøk på nettstedet. Husk at folk kan besøke tusenvis av nettsteder, og selv om de liker deg ved sitt første besøk – må de bli påminnet om å komme tilbake.

Lenker. Lenker fra andre nettsteder til deg bygger troverdighet og forbedrer også din posisjon i søkemotorene. Disse kalles inbundne lenker. Hvis du har en ressurs eller lenkeside på nettstedet ditt – kan du koble deg til nyttige nettsteder – og deretter kontakte den andre eieren av nettstedet og be dem om å koble til deg. Hvis du har tilknyttede selskaper, partnere, sponsorer eller andre relasjoner – send dem lenken til nettstedet ditt, logoen din og en nøkkelfrase og spør om de vil legge til lenken din på nettstedet deres.

Signaturfil. Legg til nettstedsadressen din i e -postsignaturfilen din. Gjør dette også til en organisasjonspolicy, og få alle til å lage en standard signaturfil som inkluderer nettstedskoblingen. Inkluder nettstedsadressen også i papirkorrespondanse, flygeblad, brosjyrer, reklame, artikler og PR og selvfølgelig visittkortet ditt.

Online sosiale nettverk. Lag din egen tilstedeværelse på de store sosiale nettverksnettstedene som Facebook -side og gruppe og LinkedIN. Delta i gruppene og diskusjonsfora og inkluder nettstedet ditt som en del av profilen din.

Ved å bruke disse metodene kan du øke trafikken til nettstedet ditt – men husk at nettstedet ditt må være engasjerende og interessant for personen og ha noen passende oppfordringer til handling – ellers vil din innsats bringe trafikk, men ikke hjelpe deg med å nå dine mål.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta