3 måter å snu fallende trafikk på nettstedet

3

Måter å snu fallende trafikk på nettstedet

Hvis vi tenker rasjonelt, har hvert nettsted en eller annen form for svingninger i trafikken. Er du klar over normalområdet for ditt eget nettsted? Hva er din første reaksjon når du får vite om en betydelig nedgang i trafikken på nettstedet ditt? De fleste prøver å angre den siste endringen de gjorde på nettstedet. Ærlig talt er det en feil tilnærming å gjøre ting fordi det er utallige grunner til at trafikken din kan ha falt.

Før alt annet er det viktig å huske på at trafikkfallet ikke bare er et problem med datointervallene dine. Ser vi på dagens dato, finner vi ut at ikke all trafikk har kommet inn til nå. Det kan også skje at du eller verktøyet for nettredaktører ved et uhell har slettet sporingskoden din. Det ser ut til at det ikke har kommet trafikk til nå, selv om ingenting kan ha endret seg. I neste trinn, sjekk med IT for alle de tekniske problemene.

Til syvende og sist, sjekk nyhetene. Er det et betydelig strømbrudd, en anledning eller andre nyheter som kan rettferdiggjøre et fall? Hvis du har bekreftet at dette helt sikkert er en nedgang i trafikken som ikke er forårsaket av eksterne eller tekniske problemer, kan du på dette tidspunktet fortsette å øke den fallende nettstedstrafikken med disse midlene.

1) Se etter straffer

I tilfelle du får en manuell straff fra Google, vil du bli ansett for å bli droppet i trafikken ettersom enten den påvirkede siden eller den generelle rangeringen faller. De fleste trafikkfallene blir ikke avklart med en manuell straff fra Google, men det er greit og avgjørende å bekrefte om du har en. Se etter meldinger i Google Search Console.

I tilfelle du har varsler, er det mest sannsynlig for strategier eller innhold som virker skadelig eller kopiert. Hvis du jobber med et SEO-firma, må du snakke med dem om hvorfor de vil bruke strategier som blir straffet av Google-og finne et annet firma. Du må også rette opp feilsteget for å eliminere straffen og gjenopprette trafikken.

2) Sammenlign trafikkanaler

Det kan godt være nyttig å finne ut hvilken type trafikk som faller på nettstedet ditt. I tilfelle det er betalt trafikk, bør du vurdere om du nylig har sluttet å legge penger i en annonse. Det kan rettferdiggjøre det faktiske fallet.

Du må kanskje også se på merket kontra merket trafikk. Merket trafikk er nettstedstrafikk fra enkeltpersoner som direkte besøker nettstedet ditt, uten å bli hentydet fra en kobling eller tilkobling. De kan være på utkikk etter organisasjonens navn på Google, så du skjønner at de definitivt kjenner virksomheten din. Hvis du ser en nedgang i merkevaretrafikken, kan det meget vel være et PR -problem. Kanskje færre individer føler behov for å få kontakt med merkevaren din.

3) Sett annonsene på pause

En annen sjanse er at trafikk med betalte søkeresultater reduserer organisk trafikk. Noe er dette normalt. Selv om det kan redusere organisk trafikk å sette inn ressurser i betalt trafikk, bør det øke den generelle trafikken.

Forresten, men betalt trafikk kutter bare inn i din organiske trafikk. Det kan tenkes at du har en spesielt solid tilstedeværelse på det betalte søkeordet, da er det ingen fordel å kjøpe annonser der. Den beste måten å vite om den betalte annonsen er ansvarlig for trafikkfallet ditt, er å stoppe annonsen på pause og kontrollere om trafikken din fortsetter på tidligere eller forventede nivåer.

Konklusjon

Når trafikken til nettstedet er nede, er det viktig å snu seg til kjernemåten du bygger opp et publikum på – ved å tilby besøkende viktig innhold og zoome inn på en utrolig brukeropplevelse. Når du gjør det, vil nettstedet ditt motta fordelene i trafikk over en periode.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta