16 måter å få trafikk til bloggen din

1

Du har satt opp bloggen din, og du har begynt å legge ut mye nyttig informasjon som ditt nisjemarked vil ha nytte av og nyte. Dagene går, du fortsetter å publisere, men ingen kommenterer og trafikkstatistikken din registreres knapt. Hva gjør du?

Som alle andre nettsteder du eier, må du gjøre en bloggfremføring for å begynne å få trafikk til nettstedet ditt. Her er 16 trinn, uten noen særlig rekkefølge, som du kan begynne å gjøre nå for å få trafikk til å flytte til bloggen din.

1. Sett opp et abonnementsskjema for e -post på bloggen din, og inviter alle i nettverket ditt til å abonnere: familie, venner, kolleger, klienter, medarbeidere.

2. Sett opp en feed på MyYahoo.com slik at nettstedet ditt blir jevnlig spidered av Yahoo søkemotor.

3. Les og kommenter andre blogger som er i målnisjen din. Ikke skriv ting som “fin blogg” eller “flott innlegg.” Skriv intelligente, nyttige kommentarer med en lenke til bloggen din.

4. Bruk Ping-0-matic til å pinge bloggkataloger. Gjør dette hver gang du publiserer.

5. Send inn bloggen din til tradisjonelle søkemotorer.

6. Send inn bloggen din til bloggkataloger.

Tips: Lag et skjema for å spore innsendingene dine; Dette kan ta flere timer når du begynner, så planlegg en time om dagen for å sende inn eller leie en VA for å gjøre det for deg.

7. Legg til en lenke til bloggen din i e -postens signaturfil.

8. Legg en lenke til bloggen din på hver side på nettstedet ditt.

9. Hvis du publiserer et nyhetsbrev, må du kontrollere at du har en lenke til bloggen din i hvert nummer.

10. Inkluder en lenke til bloggen din som en standard del av all utgående korrespondanse som autosvarssekvenser, salgsbrev, rapporter, meldinger, etc.

11. Skriv ut bloggens URL på visittkort, brosjyrer og flygeblad.

12. Sørg for at du har en RSS -feed -URL som folk kan abonnere på. Forkortelsen RSS betyr Rich Site Summary, eller noen kan vurdere betydningen som virkelig enkel syndikering. Det er en dokumenttype som viser oppdateringer av nettsteder eller blogger som er tilgjengelige for syndikering. Disse RSS -dokumentene (også kjent som ‘feeds’) kan leses ved hjelp av aggregatorer (nyhetslesere). RSS -feeder kan bare vise overskrifter eller både overskrifter og sammendrag.

13. Send ofte innlegg for å fortsette å tiltrekke abonnentene dine til å komme tilbake og henvise deg til andre i deres nettverk; inkludere lenker til andre blogger, artikler og nettsteder i innleggene dine

14. Bruk Trackback -lenker når du siterer eller refererer til andre blogginnlegg. Hva er TrackBack? I hovedsak er dette å sende en melding fra en server til en annen server og la den vite at du har lagt ut en referanse til innlegget deres. Det fine er at en lenke til bloggen din nå er inkludert på nettstedet deres.

15. Skriv artikler for å legge ut på nettet i artikkelmappene. Inkluder en lenke til bloggen din i forfatterinformasjonsboksen (se eksempel i signaturen vår nedenfor).

16. Forplikt deg til å blogge hver dag. 10 minutter om dagen kan bidra til å øke trafikken din ettersom nytt innhold tiltrekker seg edderkopper fra søkemotorer. Sett den på kalenderen som en oppgave hver dag samtidig.

Tips: Bruk en treffteller for å spore besøksstatistikken din: hvor mange unike besøkende, hvor mange sidevisninger, gjennomsnittlig besøkstid.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta