PERSONVERN POLITIKK

P

KKB Kredi Kayıt Bürosu A.Ş. (snart “KKB” eller “Credit Registration Office”) nettsted. Denne delen inneholder retningslinjene for personlig informasjon du gir når du besøker nettstedet. KKB forplikter seg til å sikre konfidensialiteten til medlemsinformasjonen den innhenter eller holder innenfor rammen av følgende grunnleggende regler.

Informasjonssikkerhetserklæringen på denne siden er gyldig for alle nettsider som eies av KKB og gir informasjon om lagring, beskyttelse, behandling og deling av personlig informasjon innhentet under bruk av innholdet gitt i samsvar med lovbestemmelsene vi er underlagt. .

Innenfor aktivitetene som kreves for å være en plattformorganisasjon for informasjonsdeling, er det første prioritet for Kredi Kayıt Bürosu (Credit Bureau) å sikre konfidensialiteten til all informasjon i systemene våre, spesielt informasjonen til våre medlemmer og andre interessenter. Alle de nevnte informasjonssikkerhetstiltakene dekker informasjonsflyten i alle applikasjoner av KKB.

Beskyttelse, bruk og deling av personopplysninger
KKB, som fastsatt i artikkel 73/4 i bankloven nr. 5411, for å drive forsikring, privat pensjon eller kapitalmarkedsaktiviteter eller minst en av aktivitetene som er inkludert i bankloven, inkludert kredittinstitusjoner (innskuddsbanker og deltakelsesbanker ) og finansinstitusjoner (andre enn kredittinstitusjoner). Det er et selskap som er opprettet for å sikre utveksling av all slags informasjon og dokumenter mellom organisasjonene som er etablert for å utføre Organisasjoner som er våre medlemmer deler også kredittopplysningene til kundene sine med hverandre i samsvar med den samme artikkelen i denne loven.

For å sikre konfidensialiteten til informasjonen som overføres over internett av brukerne som besøker nettsidene, oppdaterer Kredi Kayıt Bürosu kontinuerlig sin krypteringsinfrastruktur innenfor rammen av teknologiske fremskritt og bruker de mest pålitelige krypteringsmetodene som er akseptert i den nåværende informasjonssektoren på sine systemer. Innenfor kontoraktiviteter brukes SSL (Secure Socket Layer) -teknologi og sensitiv informasjon overføres i en kryptert form for å sikre at våre sikkerhetstiltak er effektive under kjøp eller overføring av dine personlige opplysninger fra medlemsbanker. SSL er en sikkerhetsprotokoll utviklet for å gi sikkerhet og konfidensialitet under informasjonsoverføring over nettverket. SSL sikrer at den sendte informasjonen kan dechiffreres absolutt og bare på riktig adresse. Informasjon krypteres automatisk før den sendes, og kan bare dekrypteres av riktig mottaker. Taushetsplikten og integriteten til transaksjonen og informasjonen er beskyttet av verifisering på begge sider.

I vår Internet Branch (Findeks) -applikasjon, som du kan få tilgang til via hjemmesiden vår, er online sikkerhet gitt med SSL -kryptering. For eksempel via Internett -grenen. Informasjon på websider som krever at du oppgir kommersiell informasjon, for eksempel et kredittkortnummer, overføres også kryptert med SSL -teknologi.

Et dynamisk engangspassord og tokomponents autentiseringssystem brukes i webapplikasjoner som tilbys medlemmer av TBB Risk Center (for kort ‘RM’), som ble opprettet i samsvar med KKB og tilleggsartikkel 1 i bankloven nr. . 5411.

KKB overfører alle dataene de er i varetekt på sikre måter med den lagdelte strukturen den har etablert i applikasjonen og systemarkitekturen, og holder den under beskyttelse gjennom sterke krypteringsstandarder i det elektroniske miljøet.

Ved arbeid med forskjellige organisasjoner for å motta støttetjenester, er disse selskapenes overholdelse av konfidensialitetspolicyen og vilkårene til KKB sikret av konfidensialitetsavtaler eller konfidensialitetsklausuler og ytterligere sikkerhetstiltak som inngår i avtalene.

Tilgang til medlemsinformasjon reguleres av KKBs personell på grunnlag av det mest begrensede myndighetsnivået som kreves for å utføre arbeidet og prinsippet om adskillelse av plikter.

KKB deler informasjonen som er innhentet innenfor rammen av aktivitetene ovenfor bare med medlemsbanker og offisielle institusjoner i tråd med juridiske forespørsler. I tillegg, under Findeks -merkevaren, deles informasjon i tredjepartshenvendelser fra bedrifts- eller enkeltmedlemmer i den virkelige sektoren, med samtykke fra personen/institusjonen som blir avhørt. Godkjenningsprosessen kan drives av KKB på to måter. Den første metoden er den forhåndsgodkjente prosessen. I denne prosessen kan rapporteieren forhåndsgodkjenne personen eller institusjonen som ber om rapporten, ved å bruke delingsinnstillingene i Findeks medlemssystem, ved å definere TCKN eller TIN for personen eller institusjonen som de vil at rapporten skal være delt med. Den andre metoden utføres etter at du har logget deg inn på Findeks medlemssystem, med en positiv respons på bekreftelses -SMS sendt av KKB til telefonen til rapporteieren hentet fra bankene.

Informasjonskapsler

Alle som bruker nettstedet vårt, enten vi er medlem eller ikke, anses å ha akseptert elektronisk registrering og behandling av data, som kalles informasjonskapsler og ikke inneholder personlige opplysninger, nødvendige for driften av nettstedet vårt. Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres på datamaskinen din av nettsider, som hjelper til med å vise og korrigere nettsidene på best mulig måte. På nettstedene til KKB brukes ikke teknologier som gjør at informasjonen om informasjonskapsler kan kombineres med din personlige brukerinformasjon og som oppdager din identitet eller e-postadresse. Hvis du ikke vil at informasjonskapsler skal beholdes, kan du oppdatere innstillingene for nettleseren du åpner nettstedet vårt for å forhindre at informasjonskapsler lagres.

Personvern og sikkerhet

T.C., som gjør ham i stand til å logge på internettavdelingen. Informasjon om identitetsnummer og passord er konfidensiell informasjon og bør ikke deles med andre. KKB har ikke noe direkte eller indirekte ansvar for feil som sikkerhet, lagring, å holde den borte fra tredjeparter, bruk av denne informasjonen. Medlemsbrukere godtar at de er personlig og bare ansvarlig for sikkerheten til denne informasjonen, at KKB ikke på noen måte er ansvarlig for bruk av denne informasjonen av andre enn dem selv, og at den vil gjøre nødvendige korreksjoner i systemet i tilfelle av endringer i nevnte informasjon.

Ansvarsbegrensning

Nøyaktigheten av informasjonen som medlemmet rapporterer til KKB er medlemmets ansvar. KKB antar at denne informasjonen tilhører medlemmet og er korrekt.

Direkte eller indirekte skader, tap og utgifter som påløper som følge av funksjonssvikt, feil, mangel, avbrudd, feil, forsinkelse i drift og/eller overføring, datavirus og/eller linje- og/eller systemfeil under bruk av KKBs nettsted KKB og/eller dets ansatte kan ikke holdes ansvarlig for tap eller skade, inkludert, men ikke begrenset til.

Informasjonen på dette nettstedet er gitt “som den er”, “som tilgjengelig”. KKB garanterer ikke nøyaktigheten, tilstrekkeligheten og fullstendigheten av denne informasjonen og fraskriver seg uttrykkelig ansvaret for feil eller mangler i denne informasjonen. Ikke krenke tredjemanns rettigheter med nevnte informasjon; gir ingen garantier av noen form, underforstått, uttrykkelig eller juridisk, inkludert, men ikke begrenset til, eiergarantier, salgbarhet, egnethet for et bestemt formål og/eller datavirusfritt.

Risikoen for både nettstedene som det gis lenker til fra dette nettstedet, og koblingene til andre nettsteder tilhører brukeren.

KKB forbeholder seg retten til å endre alle produkter og tjenester, sider, informasjon og visuelle elementer på dette nettstedet uten forhåndsvarsel.

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta